Zo zou het eruit zien als Game of Thrones door Disney gemaakt was

Soms voelt een serie zo vertrouwd aan dat je je niet kan voorstellen als het verhaal door een ander verteld zou worden. Game Of Thrones is zo’n serie, we houden van HBO zijn versie en zouden het niet anders willen. Hoewel deze kunstenaars van Combo Estudio onze ogen wel een beetje laten openen. Een Disney versie op Game of Thrones zou geweldig zijn. Zij lieten zien hoe het eruit zou zien als Game of Thrones door Disney gemaakt zou worden. 

Het achtste seizoen Game of Thrones komt eraan, daarna is het finito. Of naja, finito, niet geheel want er komen maar liefst vijf spin-off series. Voorlopig gaat er nog genoeg Game of Thrones content onze kant op komen. We zijn nog lang niet klaar met het universum van Westeros, Bravos etcetera te ontdekken.

Mocht er dan toch ooit een einde komen zouden wij heel graag een Disney versie hebben op de serie. Alleen door naar de plaatjes te kijken worden we geheel overtuigd van de awesomeness van de serie.  Zie hier elf afbeeldingen hoe het eruit zou zien als Game of Thrones door Disney gemaakt was:

1) Lord Varys met zijn little birds

2) Cercei Lannister

3) Jon Snow

4) the Whitewalkers

5) Arya Stark en sir Sandor Clegane ofwel the Hound

6) Melisandre 

7) Oberyn Martel en sir Gregor Clegane ofwel the Mountain

8) Bran Stark en Hodor

9) Jamie Lannister en Brienne of Tarth

10) Daenerys Targaryen

11) Tyrion Lannister

Alsjeblieft Disney, HBO, George R.R. Martin, maak dit alsjeblieft, ga om de tafel zitten en doe dit voor ons!

Foto: boredpanda.com

Reageer op artikel:
Zo zou het eruit zien als Game of Thrones door Disney gemaakt was
Sluiten