Met deze 5 gadgets knap je je tuin op als een regelrechte baas

Redactie 1 jun 2018 Entertainment

Het wordt zomer, de temperaturen stijgen, flora en fauna groeten je tegemoet en niks is dus lekkerder om eens heerlijk te vertoeven in je eigen tuin. Biertje of wijntje erbij en gaan. Je kunt nog wel zo lekker chillen als je wilt, alsnog is het gewoon ontzettend lekker om dan een prachtige tuin te hebben. Wij selecteerden een aantal ideale gadgets voor je om je tuin net effe die ene vibe te geven.

1. Dikke hangmat

Optimaal genieten doe je met een drankje in je hand terwijl je languit in een hangmat ligt. Helemaal ideaal als je de onderstaande jacuzzi-hangmat op de kop weet te tikken. Lekker met je blote reet in dat water vallen en langzaam sippen aan dat ene lekkere speciaal biertje.

@rc_wherenow enjoying the #hydrohammock on the pass! #alaskasnowboardguides

A post shared by Justin (@justinbefu) on

2. Een barbecue

Kijk, het is eigenlijk allemaal heel simpel. Wat je nodig hebt in je mannenleven is gewoon drank en voedsel. Een vers gegrilde burger mag daarbij dus heel zeker niet ontbreken. Koop wel een kolenbarbecue. Duurt wat langer met het braden van je malse stuk vlees, maar dan neem je wel dubbel zoveel sfeer en smaak mee.

3. Vijvershow

Een vijvershow? Ja, een vijvershow. Waarom niet? Precies, waarom niet.

4. Koelkast onder de grond

Je kent het wel van die reclames en andere video’s. Je denkt vast: geniaal, ik wil ook zo’n ding. Wat houdt je tegen? Graaf een gat in de grond, zet je koelkast erin en gaan. Staat ‘ie lekker koel en heb je altijd een biertje binnen handbereik. Plaats ‘m wel naast je jacuzzi-hangmat, je wilt immers niet te veel bewegen.

5. Chill hoek

Als je het dan helemaal hebt gehad in de hangmat, nodig al je vrienden uit. Niks is gezelliger dan met z’n allen een pintje open ploppen. Leg die hoek aan met een mooie Vlondertegel en shine als een malle. Weekend kan beginnen, toch?

Reageer op artikel:
Met deze 5 gadgets knap je je tuin op als een regelrechte baas
Sluiten