Gaby Blaaser zorgt ervoor dat de temperatuur flink stijgt met haar nieuwe Instagram kiekje

Dat Gaby Blaaser een bloedmooie vrouw is, is voor velen van ons niet onbekend. We hebben van haar kunnen genieten in De Bachelorette in haar zoektocht naar de liefde. Helaas voor Gaby zelf is zij haar vlam niet tegengekomen. Wel heeft deze blondine de tijdlijn van veel mannen in vuur en vlam gezet met haar nieuwe kiekjes on the gram.

Met temperaturen van rond de twintig graden genieten we deze week volop van het zomerse weer. Gaby heeft de temperatuur toch echt effe wat omhoog laten stijgen door haar nieuwe Instagrampost.

Gaby Blaaser zorgt voor temperatuurstijging

De actrice verbluft haar volgers met een sexy foto in een zwarte badpak. Elke foto van Gaby is natuurlijk genieten, maar deze foto had net effe de X Factor. De spetter had namelijk een behoorlijke decolleté en zorgt ervoor dat het kwik bizar omhoog stijgt. Het regent dan ook hartjesogen en vlammen onder de foto van de blondine. Ook wij hebben de foto even goed bekeken en als het kon hadden wij duizenden likes gegeven.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser)

She is in shape tho

De oude Bachelorette mag dan 36 jaar zijn, zo ziet ze er absoluut niet uit heren. Elke dag staat deze chick te beuken in de sportschool om het beste uit zichzelf te halen en dat deelt ze dan ook maar al te graag met haar volgers. Zijn wij stiekem wel heel blij mee hoor. Ze heeft ook haar eigen programma gehad op Videoland genaamd In Shape Met Gaby. Hierin nam ze de kijkers van de serie mee in verschillende sportworkouts die voor haar het beste werkte. Ook was Gaby Blaaser te zien in Special Forces VIPS. Daar hebben we haar ook kunnen zien strijden tussen verschillende andere krachtpatsers. Gaby op het beeldscherm mag van ons part veel vaker voorkomen, voor nu doen we het vooral met haar Instagram. Die kiekjes zijn dan ook zeker het kijken waard heren!

Reageer op artikel:
Gaby Blaaser zorgt ervoor dat de temperatuur flink stijgt met haar nieuwe Instagram kiekje
Sluiten