G-Shock brengt samen met de Gorillaz een kek horloge op de markt

Horloges zijn op zich niet meer noodzakelijk in deze moderne tijd van mobiele telefoons. Toch kiezen vele mensen nog wel voor deze armband met tijd.  En da’s niet zo vreemd, want horlogemakers doen er alles aan om de horloges zo epic mogelijk te maken. Zo ook de makers van G-shock. Het merk bestaat 35 jaar, om dat te vieren zijn ze een samenwerking aangegaan met de legendarische Gorillaz. Er komt nieuwe collectie limited edition-horloges die speciaal zijn ontworpen op basis van de bandleden 2D, Murdoc Niccals, Noodle en Russel Hobbs. 

De Gorillaz staan bekend om hun vette tracks, maar ook zeker om hun vormgeving. Kijk maar eens naar de albumhoezen en de videoclips. Ze werden door het Guinness Book of World Records erkend als meest succesvolle virtuele act op aarde. Da’s nogal een titel. Wanneer je deze creativiteit combineert met het befaamde horlogemerk G-shock krijg je iets heel bijzonders. Het klassieke 5600-design van G-shock met de moderne twist van de Gorillaz.

100 miljoen exemplaren

35 jaar geleden werd het 5600-design ontworpen door ingenieur en uitvinder Mr. Ibe. Het stoere horloge vond gretige aftrek onder vele liefhebbers, zoveel dat ze jaren na dato nog steeds worden gemaakt. Meer dan 100 miljoen G-Shock’s zijn er sinds 1983 verkocht. Dat zegt natuurlijk wel iets. De technologisch geavanceerde horloges zijn bestand tegen zwaartekracht, vrieskou, hoge waterdruk en magnetische velden. Daarnaast ze gebouwd om een leven lang mee te gaan. Uiteraard krijgen de nieuwe horloges uit de GORILLAZ X G-SHOCK-collectie de nieuwste snufjes.

De collectie is vanaf de winter van 2018 te krijgen. Meer weten? Check deze website effe. Meer informatie wordt binnenkort bekend gemaakt.

 

 

Reageer op artikel:
G-Shock brengt samen met de Gorillaz een kek horloge op de markt
Sluiten