Funda Toppers #93: De prachtige woonboerderij van Fajah Lourens

Wij kennen Fajah Lourens natuurlijk van haar killerbody. Wat wij echter niet wisten is dat zij ook in het bezit is van een prachtige woonboerderij in Purmerend. Eigenlijk doe je het woord prachtig tekort als je deze villa moet omschrijven. Want inclusief het bizar grote stuk land wat je erbij krijgt, is dit een waar landgoed.

Zonder file sta je binnen twintig minuten rijden in hartje Amsterdam en toch ben je omringd door al het mooie groen wat Nederland ons te bieden heeft. Deze woonboerderij beschikt over een buitenzwembad, ruime weide voor je paarden en is vanbinnen super modern ingericht.

Wat? Hypermoderne woonboerderij, compleet met gastenverblijf en weide.

Waar? Het altijd gezellige Purmerend, vlakbij Amsterdam.

Leukste feature: De indoorgym en het buitenzwembad.

Kost dat?  €3.800.011.

 

Prachtige woonboerderij

De woonboerderij heeft nogal een aparte prijs, want waar komt die 11 euro vandaan als je toch al 3,8 miljoen voor je villa vraagt? Dat is een leuk verhaal. Aangezien de villa verkocht wordt door 11 Makelaars BV. Deze makelaardij voegt aan elke vraagprijs elf euro toe, een leuke toevoeging als je het ons vraagt!

Nu even over het huis, want dat is echt een absoluut genot voor je ogen. Het huis staat op een perceel van ruim 28.000 m². Mocht je er altijd al van hebben gedroomd om eigen paarden te houden is hier dus meer dan genoeg ruimte voor. Ook een leuke toevoeging aan het huis is het grote vrijstaande gastenverblijf. Dit is een multifunctionele ruimte met een prachtig uitzicht.

Het huis is ontworpen door architect Marcel Wolterink. Dit spat er dan ook vanaf door de landschappelijke tuin en luxueuze inrichting. In het huis bevinden zich acht slaapkamers en na het sporten in je indoorgym kun je je opfrissen in één van de zes badkamers. Ook is er in het bestemmingsplan van het landgoed een optie opgenomen om een praktijk aan huis of een bed and breakfast te beginnen. Tijdens de heerlijke zomeravonden kun je heerlijk wegkijken over de Purmerlanderpolder en het natuurgebied Ilperveld. Genoeg mogelijkheden dus, als je het ons vraagt!

Reageer op artikel:
Funda Toppers #93: De prachtige woonboerderij van Fajah Lourens
Sluiten