Free Love Paradise wordt nieuwe Temptation Island achtige serie

Redactie 1 nov 2018 Entertainment

Ben je fan van Temptation Island? Dan ga je ongetwijfeld ook heel veel plezier beleven aan Free Love Paradise, het nieuwe liefdesprogramma van RTL.

In Free Love Paradise gaan acht koppels experimenteren met een open relatie. In de kern houdt dat in dat er koppels meedoen die ook wel eens met anderen willen rollebollen, maar dat niet stiekem willen doen; het principe achter een open relatie. Aan het einde van het programma mogen ze dan kiezen of ze monogaam blijven of helemaal om zijn en een open relatie aangaan.

Hier gaat de nachtcamera in de slaapkamer ongetwijfeld weer de nodige overuren maken, terwijl vast ook emmertjes erbij gepakt kunnen worden om de tranen die gaan vloeien op te vangen.

Heel veel meer info is er over het programma nog niet bekend, dus wanneer en waar en hoe laat dat laten we je nog weten. Tot die tijd mag je je verheugen op een nieuw seizoen van Tempation Island. Dat zal vanaf 7 februari worden uitgezonden op RTL5. We kijken er al uit! Tot die tijd gluren wij nog even naar de sexy fotoshoot van Pommeline.

Reageer op artikel:
Free Love Paradise wordt nieuwe Temptation Island achtige serie
Sluiten