Bar Bitterbal verkoopt 22 verschillende soorten bitterballen

Wij Nederlanders zijn gek op bitterballen. Eigenlijk kun je ze op bijna ieder moment eten, hoewel het tijdens het ontbijt ons niet heel smakelijk lijkt. Bitterballen en bier gaan al jaren hand in hand. Niets is lekkerder dan een schaaltje bitterballen naast het gerstenat. Wil je nou eens wat andere ballen proberen, dan heeft Bar Bitterbal de oplossing voor je. Er staan maar liefst 22 verschillende soorten op de kaart. 

Bier

De keuze is reuze. Bar Bitterbal opende onlangs de deuren, in deze Amsterdamse tent kun je terecht voor bitterballen met blauwe kaas, mango, garnalen, ganzenvlees  en nog vele andere soorten. Ook aan vegetariërs is gedacht. Zelfs mensen met een glutenallergie kunnen hier hun hartje ophalen. Spoel ze weg met een glas pils, want ja een bar is geen bar zonder bier.

Voor het stappen

De fonkelnieuwe tent in de Utrechtsestraat heeft al aardige wat enthousiaste klanten gehad. Ook fijn om tijdens het stappen even langs de wippen voor een paar hete ballen, Bar Bitterbal is op zaterdag tot 3 uur geopend. Niet meteen gaan bijten he, voor je het weet staat je tong in de fik.

https://www.instagram.com/p/Ba_swFlAdVT/?tagged=bitterbal

Reageer op artikel:
Bar Bitterbal verkoopt 22 verschillende soorten bitterballen
Sluiten