Franck Muller gooit hoge ogen met de Vanguard Slim Skeleton

Horlogemerk Franck Muller heeft zojuist het Vanguard Slim Skeleton uitgebracht en het is een totale game-changer! Ze hebben de elegantie van een slank, in eigen huis vervaardigd uurwerk gecombineerd met hun iconische Vanguard-kast en cijfers. En het beste deel? Het wordt geleverd in twee kastgroottes en maar liefst 11 verschillende versies!

Laten we nu eens in de kern duiken. De Vanguard Slim Skeleton heeft een ongelooflijk dunne behuizing, we hebben het over 9,1 millimeter dun. Het is een technisch meesterwerk dat de toewijding van Franck Müller aan topdesign laat zien zonder concessies te doen aan de precisie. Ze hebben het horloge op de een of andere manier dunner gemaakt zonder concessies te doen aan de nauwkeurigheid of technische tovenarij – behoorlijk verbluffend, toch?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Franck Muller Geneve (@franckmuller_geneve)

Skeletuurwerk

Maar het gaat niet alleen om het uiterlijk. Binnenin zit een speciaal ontworpen skeletuurwerk dat exclusief voor deze collectie is gemaakt. Ondanks zijn slanke profiel is hij voorzien van automatische opwinding en een koele gangreserve van 38 uur. En snap dit: dankzij het skeletontwerp kun je in de ingewanden van het horloge kijken en de super ingewikkelde architectuur onthullen.

Foto: Franck Muller

Waanzinnige precisie

De cijfers zijn van een ander niveau van cool. De kenmerkende cijfers van Franck Muller zien eruit alsof ze boven de skeletbeweging zweven, wat een gevoel van diepte en transparantie geeft. De opengewerkte skeletwijzerplaat en de cijfers zijn met waanzinnige precisie vervaardigd bij Franck Muller’s Dial Manufacture en zijn bezet met diamanten – over aandacht voor detail gesproken!

Foto: Franck Muller

Keuze is reuze

En hier is het leuke: je hebt keuzes! Er zijn twee kastgroottes (41 mm en 37 mm), en je kunt kiezen uit materialen als roségoud, witgoud, roestvrij staal en titanium. Bovendien kunnen de gebogen kast en cijfers worden verfraaid met witte of zwarte ronde briljant diamanten, wat een extra vleugje luxe toevoegt. Dat zijn 11 verschillende versies, voor elke smaak.

Foto: Franck Muller

Nu, de details over prijs en beschikbaarheid? Nou, je zult de officiële site van Franck Muller moeten bezoeken om de primeur te krijgen. Maar geloof ons, als je van horloges houdt die zowel strak als verfijnd zijn, dan is dit Vanguard Slim Skeleton misschien wel iets voor jou.

Reageer op artikel:
Franck Muller gooit hoge ogen met de Vanguard Slim Skeleton
Sluiten