Floyd Mayweather gaat door zijn enkels tijdens basketbal pot, is dit zijn eerste nederlaag ooit?

redactie 13 Jul 2019 Entertainment

Floyd Mayweather is tijdens zijn hele bokscarrière nog nooit gevloerd. Zijn record staat op 50 ongeslagen wedstrijden met 27 overwinningen door middel van een KO. Dat maakt het tot een 50-0, een best lijstje zo. Maar de voormalig lichtgewicht kampioen wist zich maandagavond niet staande te houden tijdens de Monster Energy 50K Charity Challenge. Hier ging hij misschien voor het eerst in zijn leven op zijn bek.

Mayweather besloot om het tegen de immens grote Larry Williams op te nemen. Die Larry heeft de bijnaam ‘Bone Collector’, omdat hij er om bekend staat enkels te breken.  Floyd aka Money zal vast spijt hebben van zijn besluit, want even later wordt hij door Larry het bos in gestuurd. Het publiek wordt wild als de 42-jarige bokser op de grond neervalt. Het is niet vaak voorgekomen dat Floyd gevloerd wordt. Maakt dit het tot een 50-1? Floyd kon er zelf gelukkig om lachen en stond na de val weer op om de game af te maken.

Het is niet vaak voorgekomen dat Floyd naar de grond valt. Maakt dit het tot een 50-1? Floyd kon er zelf gelukkig om lachen.

Reageer op artikel:
Floyd Mayweather gaat door zijn enkels tijdens basketbal pot, is dit zijn eerste nederlaag ooit?
Sluiten