IT: FLOAT VR Experience speel je met knikkende knieën

Redactie 17 Aug 2017 Entertainment

Minder dan een maandje nog en dan draait de remake van Stephen King’s IT in de bioscoop. Als we de trailers moeten geloven wordt dit al een angstaanjagende film, maar je hebt altijd baas boven baas. Iedereen die niet warm of koud wordt van de film, kan zich wagen aan de IT: FLOAT VR Experience.

Warner Bros. Pictures en New Line Cinema steken de koppen bij elkaar voor deze eenmalige promotie en poging ons door het dak te krijgen. De twee studio’s verzorgen Virual Reality ervaring van de komende film waar je maximaal van gaat spartelen.

De developers van SunnyBoy Entertainment sturen je door de straten van Derry dat is gehuld in een creepy sfeer. Daarna dwaal je af naar het riool waar je wordt ontvangen met rode ballonnen en meer…

In de VR Experience zijn we Georgie die zijn papieren bootje achterna rent in de goot, totdat ‘ie in een put drijft. Uiteraard stuit je dan op Pennywise de clown die je de stuipen op het lijf jaagt. Hiermee zien wij de lijdensweg van Georgie en wellicht ook zijn lot. Iedereen met een VR-set, kan deze gruwelijke horrorgame dus spelen.

Bij de film die 7 september uitkomt, hebben sommigen wellicht een schone onderbroek nodig. Die mensen raden we aan voor de VR Experience, de hele ondergoedafdeling van de H&M leeg te trekken.

Bron: Unilad.

Reageer op artikel:
IT: FLOAT VR Experience speel je met knikkende knieën
Sluiten