Professionele gamer geeft betaalde FIFA-les om jouw tragische skills te verbeteren

redactie 25 mrt 2019 Entertainment

Er voelen weinig dingen zo goed als het inmaken van je beste maten met een ouderwets potje FIFA. Maar daar staat ook tegenover dat er bijna niks zo k** voelt als je in de eerste helft al een jantje om je oren krijgt. Daar druip je af, staart tussen de benen en 3-0 op het scorebord. Pijnlijk. Maar ook voor jou is er nog hoop.

Er is namelijk iemand die je heel graag wil helpen. De 22-jarige youtuber Liam geeft jou wat je nodig hebt: FIFA 19-les. Voor zeventien pond per uur analyseert hij je spel en kijkt hij naar alles wat je beter kan doen. Deze FIFA-koning speelt sinds 2015 het immer populaire voetbalspel en is er ondertussen aardig goed in: ‘ik voelde me getalenteerd genoeg om te beginnen met het geven van lessen en erachter te komen wat de spelers fout doen’, vertelde hij aan SPORTbible. ‘Het geven van FIFA-les is als het rijden van een auto. Hoe meer lessen je hebt, hoe beter je erin wordt. Veel mensen zijn geïnteresseerd in de lessen. Het is goed om te zien dat spelers graag beter willen worden.’

Hoe kan jij Fifa-les krijgen?

Dat de master van de voetbalgame niet bij jou in de buurt woont, is geen enkel probleem. De één op één sessies kunnen gewoon via het netwerk van Playstation of Xbox gegeven worden. Liam gaat je spel analyseren en checkt simpelweg waar jij het altijd grandioos mee verpest. Zo kan jij binnenkort ook een keertje winnen van die irritant goede vrienden van je.

Reageer op artikel:
Professionele gamer geeft betaalde FIFA-les om jouw tragische skills te verbeteren
Sluiten