Dreamjob: 17 euro per uur betaald krijgen om FIFA te spelen

Redactie 16 feb 2018 Entertainment

Betaald krijgen om FIFA te spelen, het klinkt als een ongeloofwaardige droom. Toch is het echt zo en je loon is ook nog eens een flink bedrag. Het bedrijf Bidvine komt met het merkwaardige beroep. Wij gaan alvast oefenen.

De droomjob is niet voor iedereen weggelegd. Je moet wel een puik potje FIFA kunnen spelen om aan de slag te gaan voor Bidvine. De hele bedoeling is om jonge talentjes in het voetbalspel te coachen door middel van tips te geven. Natuurlijk nemen ze niet de regular FIFA-spelers in dienst. In het voetbalspel is ontzettend veel te verdienen. Zo hebben we sinds dit jaar een E-Divisie en daar wordt veel geld in gestoken.

Niet alleen in de E-Divisie gaat het los. In Engeland gaat het ontzettend hard in deze branche. Daar verdienen de gamers tonnen en wonen ze in de dikste huizen. Een functie als FIFA-coach zal misschien ook wel mooie extraatjes met zich meebrengen.

Niet alleen voor het spel FIFA heeft Bidvine functies open staan. Ook voor de immens populaire Call of Duty zoeken ze coaches. In dat spel worden al jaren miljoenentoernooien georganiseerd. Wij gaan maar even oefenen, want met gemiddeld drie rode kaarten per wedstrijd komen we er niet.

Reageer op artikel:
Dreamjob: 17 euro per uur betaald krijgen om FIFA te spelen
Sluiten