FHM’s Playlist: De Soundtracks van September 2017

Redactie 7 Sep 2017 Entertainment

Kortere dagen, zwoele temperaturen, hier en daar de eerste flinke regenbui: september begonnen. Het is tijd om de nazomer te verwelkomen met hagelnieuwe muziek van onze favoriete artiesten. Want of we nou werken, reizen of sporten, we luisteren hele dag door muziek en dan het liefst naar onze eigen FHM-playlist. Met deze maand kakelverse tunes van onder andere Frank Ocean, LCD Soundsystem en Mr. Probz. Kun jij de maand weer doorkomen!

Luister naar de muziek waar wij van houden en abonneer je op onze Spotify afspeellijst!

Parov Stelar – Beauty Mark ft. Anduze
De Oostenrijkse producer/dj Parov Stelar zet zijn zinnen deze dagen liever op sfeer dan swing getuige zijn nieuwste release ‘Beauty Mark’.

LCD Soundsystem – Tonite
Begin september verscheen het comebackalbum Call The Police dat direct opmars maakt naar de nummer 1 positie van de Amerikaanse Billboard 200 chart. Onze favoriete track is electro-disco klapper ‘Tonite’.

Bad Child – Pretty Girls
Een aangename verassing uit verre onbekende Canadese hoek. ‘Pretty Girls’ leunt op een eenvoudige beat maar blijft tot de laatste seconde boeien.

Petit Biscuit & Møme – Gravitation (ft. Isaac Delusion)
Mehdi Benjelloun, beter bekend als Petit Biscuit, is een Franse producer die onlangs een grote hit scoorde met het nummer ‘Sunset Lover’. Het fonkelnieuwe Gravitation klinkt als een zwoele ontdekkingsreis door de kosmos.

Russ – Me You
Rappen, zingen, teksten schrijven, produceren en verschillende instrumenten bespelen; Russ kan het allemaal. Maak kennis met de hiphopbanger ‘Me You’.

Ty Dolla $ign – So Am I (ft. Damian Marley & Skrillex)
Wij gaan hartstikke heerlijk op deze zoektocht naar liefde van Ty. Mede dankzij de assistentie van Damian Marley en Skrillex een heerlijk stukje reggae-dance voor de toehoorders.

Mr. Probz – Gone (ft. Anderson .Paak)
Onze eigen Mr. Probz grooved de internationale pan uit op z’n nieuwe juweeltje ‘Gone’. Een funky nummer waarop hij wordt bijgestaan door niemand minder dan Anderson .Paak.

Motez – The Future (ft. Antony & Cleopatra)
We hebben nou eenmaal een voorliefde voor muziek uit de Down Under. Dit maal betreft het een besmettelijke electronische mix van R&B en Indie-electronics van Motez.

Kiasmos – Blurred
Verwacht niets nieuws, want Kiasmos doet gewoon opnieuw waar ze goed in zijn. De eenvoudige beat en simpele piano zijn opnieuw classic Kiasmos. 

Frank Ocean – Provider
De gelauwerde R&B crooner is terug in de vorm van het jazzy ‘Provider’.

Reageer op artikel:
FHM’s Playlist: De Soundtracks van September 2017
Sluiten