Solliciteer nu als Lifestyle Photographer voor FHM!

Redactie 19 jul 2017 Entertainment

De zomer is hét seizoen waarin we allemaal op zoek gaan naar onvergetelijke ervaringen. We willen bijzondere plekken op de aardbol verkennen, interessante mensen ontmoeten en epic avonturen beleven die ons de rest van ons leven bijblijven. Maar om deze dromen werkelijkheid te laten worden, moeten er natuurlijk wel centen worden verdiend. Jägermeister heeft hiervoor met Summer Jobs de perfecte oplossing: geld verdienen én once-in-a-lifetime-ervaringen opdoen in de unieke wereld van het merk.

Zo kan er op unieke functies worden gesolliciteerd. Van Tattoo Assistant van Morrison Schiffmacher en Event Manager bij Detroit Swindle tot Music Video Director van Bokoesam.

Maar de tofste van allemaal is natuurlijk de functie als Lifestyle Photographer voor FHM. Je duikt samen met onze hoofdredacteur de wereld in van de lifestyle-fotografie. Lukt het jou om een heerlijke portie eye candy te produceren? Boen je lens schoon en vereeuwig jouw visie in één van ‘s werelds meest iconische magazines.

Maar ook als je niet visueel bent aangelegd, maak je kans om mee te doen. Solliciteer nu voor de Summer Job die het best bij jou past en beleef een zomer om nooit meer te vergeten. Are you up for the job?

www.jagermeister.nl/summerjobs

In samenwerking met Jägermeister

Reageer op artikel:
Solliciteer nu als Lifestyle Photographer voor FHM!
Sluiten