FHM Meets Carlos Sainz: “Ik kijk er naar uit om met Max te strijden om de wereldtitel”

Redactie 29 aug 2018 Entertainment

Als zoon van een legendarische rallycoureur heeft hij de benzine al van jongs af aan door zijn aderen stromen. Zijn pa is Carlos Sainz, een baas van een vent die twee keer wereldkampioen rallyrijden werd en zijn sporen in de racerij wel heeft verdiend. Het was dan ook niet meer dan logisch dat zijn zoon bijna nog eerder kon karten dan dat hij kon lopen. We hadden de eer om Formule 1-coureur Carlos Sainz te meeten tijdens de Gamma Racing Day in Assen.

F1 Grand Prix in Nederland?

Een interessant moment om Carlos te spreken, want zeer recent werd bekend dat hij het F1 team van Renault verlaat om Fernando Alonzo op te volgen als coureur bij McLaren. Hoe kijkt Carlos daar tegenaan? Verder zijn we razendnieuwsgierig wat hij eigenlijk vindt van het feit dat de pitspoezen de pits girls zijn afgeschaft in de Formule 1. En hoe valt het TT circuit van Assen in de smaak bij Carlos Sainz ? Ziet hij het F1-circus al neerstrijken in Nederland?

Carlos Sainz vs Max Verstappen

Uiteraard gaan we ook in op zijn strijd met Max Verstappen. Er zijn veel gelijkenissen tussen de twee. Allebei hebben ze het racen met de paplepel ingegoten gekregen, hebben ze beroemde racevaders en barsten ze van het talent. In de Formule 3 vochten ze al verbeten duels uit op het asfalt en in de Formule 1 ging dat vrolijk (of minder vrolijk) verder. In 2015 debuteerden ze als teamgenoten in de hoogste raceklase bij Toro Rosso. Op de baan hadden ze het behoorlijk aan de stok met elkaar, maar zo hoort dat ook te gaan bij twee jonge honden. Carlos toont zich een ware gentlemen en heeft mooie woorden over voor zijn Hollandse landgenoot.

De video met Carlos Sainz check je hieronder. Als je dan toch bezig bent, subscripe dan ook gelijk even op ons YouTube-kanaal!

Reageer op artikel:
FHM Meets Carlos Sainz: “Ik kijk er naar uit om met Max te strijden om de wereldtitel”
Sluiten