Feyenoord zit niet in je DNA, maar komt door je pappie en mammie

Redactie 13 apr 2018 Entertainment

Hardcore Feyenoordsupporters wisten het zeker. Hun hart voor de club is zo intens en dat ligt verborgen in hun DNA. Feyenoord supporter word je niet, dat ben je. Vanuit de club zelf werd er een groot onderzoek gedaan en uiteindelijk blijkt het dus dat het vanuit de opvoeding komt.

Een domper voor vele Feyenoordsupporters. Wij hadden al een vermoeden dat iets als een supportersgen niet bestaat. Het zou wel heel frappant zijn. Mooi, zou het wel zijn geweest, maar het komt toch echt vanuit de opvoeding.

Wangslijmvlies

De fanclub van Feyenoord, Het Legioen, reageerde massaal toen er bekend werd dat er een DNA-onderzoek kwam. Daaruit werden dan 168 fans willekeurig geselecteerd die mee zouden doen. Alle geselecteerden leverden wat Feyenoord wangslijmvlies af en wachtten op goed nieuws. Helaas leverde het dus geen bewijs op en kwamen de onderzoekers tot de conclusie dat het toch echt aan je opvoeding ligt.

Documentaire

Supporters opgelet, want er is hier zelfs een documentaire over gemaakt. Sander de Kramer filmde het hele onderzoek. De film kun je checken op de website van de hoofdsponsor Opel. Klik even op dit linkje. Geen woorden maar daden. Dat bewijst maar weer. Hieronder het clublied om je toch nog even op te vrolijken.

Foto: Screenshot Youtube

Reageer op artikel:
Feyenoord zit niet in je DNA, maar komt door je pappie en mammie
Sluiten