Naakte man met seksspeeltje in zijn reet schreeuwt het uit tijdens tankbezoekje

Redactie 13 apr 2018 Entertainment

Sta je liters benzine in je rammelkast te pompen, rent er ineens een naakte gek, schreeuwend door het tankstation. ‘Bel de ambulance, bel de ambulance!’ Whut?! Wat heb ik nu weer meegemaakt?

Seksspeeltjes, er zijn genoeg mensen die ze hebben. Vaak ligt ‘ie in ‘het geheime laatje’ en er zijn niet veel mannen die openlijk bekennen dat ze bezit zijn van dergelijk genotshebbedingetje. We gaan je niet uitleggen welke soorten, maten en standjes je hebt, maar deze dude heeft graag iets wat hij in intieme plekjes stopt.

Reetspeeltje

Blijkbaar bleef het seksspeeltje vastzitten in zijn kont en kreeg hij ‘m er niet meer uit. Wat doe je dan? Wij geven je de tip om vooral rustig te blijven en de huisartsenpost of eerste hulp op te bellen. Niet dat wij hier verstand van hebben, maar toch. Ren dus vooral niet naakt je huis uit naar het dichtstbijzijnde tankstation. Hint: je wordt gefilmd. Dat gebeurde dus ook bij dit WTF-momentje in Buenos Aires, de hoofdstad van Argentinië.  Hij roept hulp van een ambulance en schreeuwt het uit van de pijn. Uiteindelijk hielpen de broeders hem op weg. We hopen dat hij een goede verdoving heeft gehad, want… nee bah, we stoppen al.

Reageer op artikel:
Naakte man met seksspeeltje in zijn reet schreeuwt het uit tijdens tankbezoekje
Sluiten