Festival stylo: dit waren de outfits op Milkshake

Afgelopen weekend stapten we in de wondere wereld van de drag-queens, hoge hakken, leren harnassen, latex maskers, maar bovenal in een wereld waarin iedereen elkaar lekker laat zijn wie hij of zij wil zijn. Wat ons betreft is het elk jaar weer een van de meest bijzondere festivals die ons land rijk is.  Dan hebben we het natuurlijk over Milkshake! In navolging van Down The Rabbit Hole is onze fashion capo Sander Strijbos nu naar het Amsterdamse Westerpark getogen om daar de fashion onder de loep te nemen.

1. No Biggie

Bij binnenkomst stond deze baas je op te wachten met z’n roze kruiwagen en biggetjes shirt. “Real men CAN wear pink!”

  

2. Knoop in je zakblouse

Wat een baas! Volledig onder de piercings en tattoos. Wie mooi wil zijn moet pijn lijden, dat blijkt maar weer (En een tijgerprint blouse aandoen en er een knoop in leggen).

3. FS Green goes Pink

We deden bij de wijnbar nog even een klein roseetje met Amsterdam’s finest DJ/Producer FS Green die ons later (figuurlijk) verwende op het vieze poezendek! Roze sokken, gladde Italiaanse stappers en gaan!

4. LV

We weten niet of deze Louis Vuitton tas echt op nep is, maar dat boeit ons ook eigenlijk niet. Wel flashy in ieder geval! En hé, mogen we even de aandacht voor het snelle kapsel. Lewis Hamilton kan wel inpakken.

5. Twinning = winning

Soms heb je dat gewoon. Dat je met je vriend of vriendin op stap gaat en je toevallig dezelfde 9 kledingstukken aangetrokken hebt.

6. One way

Wat ons betreft de winnaar van de week. Als deze foto niet perfect is dan weten wij het ook niet meer! Die tekst! Dat ritsje! Die blik!

  

7. Yellow is the new black

Wanneer je zo snel gaat door je snelle planga dat je de helft van je shirt kwijt raakt.

8. Lekker Fred II

En we kwamen Nederlands meest bekende stylist Fred van Leer nog tegen! Lieve vent blijft het toch! Hij stond er wel op om samen met iemand op de foto te gaan. Een dream come true dus voor onze eigen huisstylist

Wie is Sander?

Sander Strijbos (hierboven samen met Fred op de foto) is stylist van beroep. Zo werkt hij onder andere als stylist voor filmsets en gaat daarnaast samen met zijn sidekick/fotograaf Itai Verhoeckx de hele zomer elk weekend alle festivals af voor FHM! Wat een leven hè. Hij omschrijft zijn styling werk als lekker losjes en niet al te serieus. Interesse? Volg Sander even op Instagram!

 

Reageer op artikel:
Festival stylo: dit waren de outfits op Milkshake
Sluiten