Festival stylo: de coolste outfits op Down The Rabbit Hole

Wat ons betreft is de zomer officieel begonnen! Nederland is natuurlijk al jaren koning in het organiseren van de meest brute festivals. Maar wat moet je nou aan? Zoals jullie inmiddels wel weten zijn wij de beroerdste niet, en willen we je die kopzorgen alvast ontnemen. Elke week gaat onze fashion capo di tutti capi Sander Strijbos speciaal voor jou de festivals af om je van wat inspiratie te voorzien! Zo zijn wij gewoon. We trappen af op Down The Rabbit Hole! 

1. Niet te veel nadenken

Een afgetrapt paartje witte Nike Cortez, corduroi chino van Patta en een oude gebreide trui. Altijd cool om te zien hoe mensen maar snel iets bij elkaar kunnen rapen en het dan toch werkt. De man maakt de kleren, niet andersom!

2. Amsterdam’s finest

Mairo Nawaz, aka Supermairo heeft de fashion game al een tijdje uitgespeeld en verwende de mensen als gewoonlijke met een batterij aan goeie plaatjes. Gekleed in een limited Supreme t-shirt, een nog verrassend witte broek, z’n rugzak nog om and a whole lotta bling. Een soort jonge Kanye West.

3. Comfort over fashion

Sjam Sjamsjoedin draait al (letterlijk) een tijdje mee en was samen met De Sluwe Vos B2B aan het vlammen. Wat een droom als je zo heerlijk comfortabel en nonchalant gekleed naar je werk kunt!

4. Plata o Plomo?

De Narcos belden, ze willen hun overhemd terug!

5. Black on red

Zwarte jeans, zwart jack, zwarte sneakers, rooie bos krullen! We kwam de Rock & roll broer van Ed Sheeran nog even tegen.

6. Bij ons in de PC

Paartje Balenciaga’s, een Gucci riem en Louis Vuiton tas. En dat op een casual festival. Moet je je eens voorstellen als die echt z’n best doet!

7. Not sure if DTRH of Woodstock

Terwijl de hele mannelijke bevolking in skinny jeans loopt, rockt rowan gewoon een goeie ouwe flair. Overigens ook een hele aardige gozer. Dat telt ook mee!

8. Eenvoud is key

De coolste gezondheid guru van de Randstad hield het redelijk simpel. Wit t shirt, beige chino en Frans barretje. Soms zit de schoonheid in eenvoud. Of zoiets.

9. Fantastic game!

We kwamen Milo nog tegen! Hij is een beetje een kruising tussen Ruud Gullit en een Lego poppetje, en komt er nog eens bijzonder goed mee weg ook! ‘Fantastic Game Milo!’

10. De winnaar

Wat ons betreft de beste look van het hele festival. Do we need to say more? Wat een baas

Wie is Sander?

Sander Strijbos is stylist van beroep. Zo werkt hij onder andere als stylist voor filmsets en gaat daarnaast samen met zijn sidekick/fotograaf Itai Verhoeckx de hele zomer elk weekend alle festivals af voor FHM! Wat een leven hè, als we het zo oplezen. Hij omschrijft zijn styling werk als lekker losjes en niet al te serieus. Interesse? Volg Sander even op Instagram!

Sander Strijbos
Reageer op artikel:
Festival stylo: de coolste outfits op Down The Rabbit Hole
Sluiten