Eerste trailer Fantastic Beasts brengt ons weer terug naar Zweinstein

Redactie 13 mrt 2018 Entertainment

Na acht keer alle films van Harry Potter gebingewatched te hebben, is ‘ie eindelijk daar: de nieuwe trailer van Fantastic Beasts: The Crimes of Grindewald. We zien iets ontzettend moois in het filmpje voorbij komen, we zijn weer terug op Zweinstein!

De vorige film van schrijfster J.K. Rowling, Fantastic Beasts and Where to Find Them, was niet helemaal ons ding. Als groot fanaat van de Harry Potterfilms, was er weinig betoverend aan de nieuwe spin-off. We konden zeker lachen met hoofdrolspeler Eddie Redmayne, maar de echte Harry Pottersfeer bleef achterwege. Misschien komt dat omdat de film zich niet afspeelt in de wereld die wij gewend zijn en we simpelweg Daniel Radcliffe missen.

Meer gevaar

In deze eerste echte trailer van het tweede deel van Fantastic Beasts gaan we dus terug naar Zweinstein. We zien zelfs een hele andere Perkamentus, wat logisch is, want deze film speelt zich af in een andere tijd. Hoofdpersoon Newt zal nu meer in gevaar komen en zich meer moeten verdedigen tegen de Zwarte Kunsten. Iets wat we graag zien. In de vorige film zat weinig actie in en kwam traag op gang. Het einde maakte dan wel wat goed, maar uiteindelijk bleven er wat breuken over die schade hebben aangericht aan de nieuwe filmreeks. Laten we hopen dat de nieuwe film ons niet weer gaat teleurstellen.

Foto: Fantastic Beasts

Reageer op artikel:
Eerste trailer Fantastic Beasts brengt ons weer terug naar Zweinstein
Sluiten