Nieuwe seizoen van ‘Ewout’ van Ewout Genemans zorgt wederom voor bizarre taferelen

Ewout Genemans is terug op de buis met een nieuw seizoen van het gelijknamige programma Ewout. In de voorgaande seizoenen liep hij onder meer mee bij ‘CSI’ Rotterdam, gaf hij een inkijk in een jeugdgevangenis en reisde hij naar Bangkok om mee te lopen met de lijkenpikkers. In het nieuwe seizoen maakt een van onze favoriete programmamakers weer spraakmakende avonturen mee.

Liefde of lust?

In de eerste aflevering reist hij af naar de Thaise stad Pattaya om daar het sekstoerisme te onderzoeken. Sekstoerisme? Ja, je leest het goed. Voornamelijk mannen die naar het buitenland reizen om daar goedkoop en makkelijk naar de hoeren te kunnen gaan. Het gaat niet alleen over hoeren en snoeren. In de aflevering spreekt Ewout Nederlandse, oudere mannen die ook op zoek zijn naar ware liefde. Kan je in een land als Thailand en op een plek als de strip van Pattaya echt de ware tegenkomen? Ewout gaat op onderzoek uit.

Ewout bij een Bodyfarm

In de tweede aflevering, die dinsdag 5 september te zien is op RTL 5 reist Ewout af naar Texas om daar een ‘bodyfarm’ te bezoeken. Hier liggen dode lichamen opgeslagen waarmee politie en wetenschappers onderzoek doen. Zoals het ontbindingsproces van een lichaam onderzoeken of moordscenario’s nabootsen. Gezellig plekkie! In een gesprek met RTL Boulevard laat Ewout weten dat het een zeer bizarre ervaring was en dat hij ook de geur van de bodyfarm nooit meer zal vergeten. Fijn voor ons dat er nog geen geur tv’s bestaan.

Als je niet kan wachten tot de nieuwste uitzending op tv is, kan je de aflevering al checken op Videoland. Zorg er anders voor dat je de aankomende weken elke dinsdag om 20:30 uur in je agenda hebt staan!

Reageer op artikel:
Nieuwe seizoen van ‘Ewout’ van Ewout Genemans zorgt wederom voor bizarre taferelen
Sluiten