Alles wat je nodig hebt tijdens het wildwaterkajakken

Redactie 5 Aug 2017 Entertainment

Allemaal leuk en aardig natuurlijk, die strandvakanties waar je weinig anders ziet dan je resort en het strand dat daar eigenlijk gewoon bij hoort. Soms word je daar zo gaar van dat het bijna een wonder is als je de moeite op kan brengen om je terugvlucht te halen. Dan is het dus hoog tijd om de spanning op te zoeken door bijvoorbeeld te wildwaterkajakken, maar dan is het wel handig dat je de juiste tools bij je hebt.

Komt dat even mooi uit dat professioneel wildwaterkajakker Bobby Groenewoud ons haarfijn uitlegt wat we allemaal nodig hebben om dit avontuur tot een goed einde te brengen. Niemand wordt er namelijk vrolijk van als je onderweg moet stoppen om alle spullen op een rots te laten drogen. Dus geven wij de droogtas alvast prijs als essential voor je kajaktrip.

Essentials
Of je nou in de Biesbosch gaat peddelen of in een ijskoude gletsjer in het noorden van Canada; je moet je tocht zo goed mogelijk voorbereiden en dat begint natuurlijk al bij het vertrek. Notitieboekje in de aanslag? Dankzij deze lijst met essentials hoef jij ze alleen nog maar af te strepen als jij je tas inpakt voor vertrek.

In samenwerking met MINI

Reageer op artikel:
Alles wat je nodig hebt tijdens het wildwaterkajakken
Sluiten