Wanted is de nieuwe aanrader van Netflix

Redactie 17 feb 2018 Entertainment

Heb jij alle seizoenen van Homeland, The End Of The Fucking World en Riverdale inmiddels al tig keer gezien? Dan hebben we ‘n leuk nieuwtje voor je. Deze maand is Netflix namelijk weer ’n bloedstollende serie rijker. De serie ‘Wanted’ komt uit Australië en is vanaf deze week te bewonderen op Netflix. Aanradertje.

In deze serie draait ’t om Lola en Chelsea. Terwijl deze twee totaal onbekenden voor elkaar wachten bij ’n bushokje, zijn zij plots getuige van een autodiefstal met fatale gevolgen. De vrouwen worden vervolgens onterecht beschuldigd van moord en slaan samen op de vlucht. Maar, kunnen ze elkaar vertrouwen?

Het eerste seizoen van de serie verscheen twee jaar geleden in Australië en ’t tweede seizoen vorig jaar. Hier in down-under loopt de serie, dankzij de ijzersterke cast én de kneitergoeie verhaallijn, als ’n speer en wordt er zelfs al over een derde seizoen gesproken.

Wij moeten het voor nu even doen met alleen ‘t eerste seizoen. Deze bestaat uit zes afleveringen van drie kwartier. Wanneer het tweede en eventuele derde seizoen op Netflix gaan verschijnen is nog niet bekend.

Foto’s: Matchbox Pictures, Netflix

Reageer op artikel:
Wanted is de nieuwe aanrader van Netflix
Sluiten