Met de state of the art fotoprinter van Epson print je foto’s in topkwaliteit gewoon thuis

Redactie 9 feb 2018 Entertainment

Valentijnsdag komt eraan en dan moet er weer worden uitgepakt. Je kunt natuurlijk een roos kopen en een paar waxinelichtjes aansteken, haar emotionele toestand zal pas echt worden beroerd als je een beetje moeite doet. Wat dacht je van een liefdevol fotoalbum van jullie samen? Daar druipt de romantiek vanaf man. Met de fotoprinter van Epson kun je dat gewoon thuis maken.

De EcoTank ET-7700 fotoprinter heeft een capaciteit van maximaal 3.400 foto’s van 10 x 15 centimeter, die je via de meegeleverde inktset op hoogwaardig niveau thuis kan printen. Hoef je nooit meer op de fiets te springen naar een willekeurige copyshop, want met dit apparaat haal je de copyshop gewoon in eigen huis.

Zeker voor de creatievelingen en fotografen is dit een gadget met een torenhoge heb-factor. Mede dankzij de 5-kleuren inkset (inclusief zwart-wit foto’s) kunnen de foto’s tot 300 jaar in een album meegaan. Da’s toch leuk voor je klein klein klein kleinkinderen om te zien wie hun over over overgrootopa was. ET-7700 is onderdeel van de EcoTank serie, printers die uitgerust zijn met een inkttank in plaats van de losse inktcartridges. Hierdoor kom je vrijwel nooit zonder inkt te zitten en zijn je afdrukkosten extreem laag, bespaar je ook nog eens in je kosten. Verder zit er een SD-kaartgleuf op, kun je randloos afdrukken, gebruiken om de omslag van cd’s en dvd’s te printen, beschikt ‘ie over dubbele papierladen en heeft het apparaat een LCD-scherm van 6,8 centimeter.

Epson
Foto: Epson

De Epson EcoTank ET-7700 gaat voor 599 euro over de toonbank. De kosten per afdruk liggen op 17,6 cent. Als je nagaat dat je bij de meerdagenservice van Hema 20 cent per afdruk betaalt en de kosten van de snelservice zelfs op 32 cent ligt, dan kun je je winst wel uittellen. Haal ‘m nog snel voor Valentijnsdag in huis en fix dat fotoalbum waar de kleinkinderen van jullie kinderen tot in de lengte der dagen van kunnen genieten. Hier vind je meer info of kun je de EcoTank fotoprinter online bestellen.

Winnen?

Het wordt nog mooier, want we mogen in samenwerking met Epson een exemplaar van deze opperbaas van een fotoprinter weggeven! Wil je winnen? Tag je vriendinnetje voor wie je op Valentijnsdag een romantisch fotoalbum gaat maken in de reacties op Facebook, laat eventueel nog een reactie achter waarom jij deze machine thuis wil hebben en maak kans. Succes!

In samenwerking met Epson

Reageer op artikel:
Met de state of the art fotoprinter van Epson print je foto’s in topkwaliteit gewoon thuis
Sluiten