De 3e helft van Temptation Island: aflevering 3

Redactie 9 feb 2018 Entertainment

Goed nieuws voor alle diehard fans van ‘Temptation Island’. Zij kunnen dit seizoen namelijk hun hart ophalen bij de redactie van FHM. Vanaf deze week worden de uitzendingen wekelijks na beschouwd in onze derde helft van Temptation Island. Jeroen en Annouk praten uitgebreid over de nieuwe zinderende gebeurtenissen van deze ultieme guilty pleasure en houden de laatste roddels gretig bij.

Annouk: Oke, Danielle. Leuk koppie, geinige ogen maar een schurfterig karakter als je ’t mij vraagt. Krijg per aflevering meer de, volgens-mij-ben-je-de-grootste-slet-van-het-Noordelijk-halfrond gedachte en heb echt een gruwelijke pesthekel aan stiekem gedoe én meisjes die van zichzelf weten dat ze onmin lekker zijn. Als ze zichzelf kon doen, had ze ’t gedaan. Daar durf ik mijn schoen voor op te eten. Op de een of andere manier moet ik bij haar en Mezdi ’n beetje denken aan Lisa en Merijn van ‘t vorige seizoen. Zo zie je dus maar, alles kan kapoet.

Jeroen: Haha, nou vindt er niet zoveel stiekems aan. Die Danielle staat vol voor de camera tegen die tattoo boy zijn p** te schuren. Ergens ook wel respect voor. Als je dan toch ‘n slet bent, laat het dan lekker aan de wereld zien! Hulde! Verder zie ik hier niet echt een Merijn en Lisa in terug. Bij hun duurde ‘t nog wel even voordat het daar bad ging. Het ziet bij dit koppel naar uit dat het finito is na het eerste kampvuur. Dat wordt een overdosis aan drama, sensatie én neukende mensen op televisie. Het awkward level gaat weer ‘s door het dak heen.

Annouk: Mezdi leek aan het begin zo trouw. Leek ja. Maar goed, wat verwacht je dan van iemand die tijdens een ruzie met zijn vriendin gelijk huighockey speelt met ’n potentieel nieuw slachtoffer. Ik gok dat de relatie na de eerste kampvuur beelden over is. Tenzij ‘iemand beter leren kennen’ tegenwoordig het beste gaat wanneer je samen in de late avonduurtjes, na een wodka of 10 mét een topless vrouw de zee in duikt. Met shirt of bikini aan praat namelijk niet zo lekker. Logisch toch? Zijn dat op minuut 30.15 trouwens de tepels van Laetitia die uit haar bikini komen? Oké dan.

Jeroen: Ik vraag me altijd af waarom mensen zich zo voor lul willen zetten op televisie. Het lijkt oprecht of die mensen denken ‘ben toch al zo laag gezonken, Temptation Island kan er dan ook nog wel van af’. Mezdi haha, top lul. Hij begrijpt tenminste vanaf het begin al dat zijn relatie het nooit gaat volhouden. Lekker genieten jongen!

Annouk: Om het dan nog maar niet te hebben over de ‘weensessies’ van Deborah en Tim. Waarom doe je in godsnaam mee aan dit programma als je daadwerkelijk met elkaar wilt trouwen? Alles sneuvelt hier, dat weet je inmiddels toch wel.

Jeroen: Ja, als je toch al zoveel om je vriendin geeft, doe dan meteen een ring om d’r vinger en ga lekker met haar op vakantie. Dat continue gezeik van ‘ik wil hier met mijn vriendin zijn’ zit toch niemand op te wachten. Je weet van te voren dat je je chickie twee weken niet gaat zien Frans Appelmoes. Ga lekker met zijn tweeën een weekendje naar de Ardennen en val Nederland niet lastig met je gejammer. Trouwens, ik hoorde dat die twee niet eens meer samen zijn, misschien wordt het dan nog wat. Weer een kansloze relatie naar de haaien door Temptation, fantastisch.

Annouk: Ja, zonde. Ook de aantrekkelijkheidsfactor van de verleiders vind ik trouwens ook wel tegenvallen. Tenzij jullie als mannen van Kim Holland praktijken houden. Een beetje rondingen is wel mooi, maar volgens mij zweeft het hoofd van die Yana ergens ter hoogte van haar nachtkastje zodra ze op haar buik slaapt.

Jeroen: Verschilt heel sterk inderdaad. Zo zijn Zwanetta of die Laetitia toch wel erg knappe dames, maar bij sommige vraag ik me echt af wat ze daar doen. Die Maxime bijvoorbeeld, had beter mee kunnen doen aan het programma ‘Walvis Gezocht’. En ja verder eigenlijk, om eerlijk te bekennen is de rest me nog niet echt opgevallen. Oja, Yana viel me trouwens nog op, vanwege haar enorme uiers en haar brabbeltaaltje met die belgische flapdrol.

Annouk: Tja, laat ik over Kevin mijn mening maar achterwege laten. Met zijn bierbuik en verschrikkelijke karakter snap ik sowieso niet wat Megan nog bij ‘m doet. Naja, misschien is zijn piemel wel reusachtig. Je weet het niet he.

Jeroen: Wat doet die Megan überhaupt op Temptation? Dat meisje is nog maar 18. Ga je middelbare school afmaken en dingen doen die je rond je 18e moet doen, in plaats van rondhuppelen in dit achterlijke programma. Ik zou me kapot schamen als ik haar vader was.

Wat vind jij trouwens van die Fabrizio? Sta me echt te verbazen over z’n kneuzigheid. Om als Temptation te lukken heb je van die arrogante klootzakken nodig. Denk aan die Alex van vorig jaar. Die was zo bizar vol van zichzelf dat die meiden het daar ook gingen geloven. Wat heb je nou aan zo’n kleurplaat vol emotie?

Annouk: Ja, precies niks. Janken doe je thuis maar en om vriendinnen waar je echt van gehouden hebt. Maar dit? Onzinnig.

Jeroen: Het enige stel waar ik tot nog toe nog een klein beetje vertrouwen in heb zijn Jeremy en Vanessa. Al zes jaar houden die twee het samen uit en je ziet overduidelijk dat ze for real van elkaar houden. Jeremy beseft dat Vanessa een leuke knappe meid voor de long run is, in tegenstelling tot de meeste leeghoofden/ verleidsters.

Annouk: Tja, we will see. Ik zit er volgende week met ‘n bakje popcorn en ladingen plaatsvervangende schaamte weer klaar voor!

Reageer op artikel:
De 3e helft van Temptation Island: aflevering 3
Sluiten