Epische film over muzieklegende Elton John komt eraan

Sir Elton John hoeven we eigenlijk niet te introduceren, deze held heeft eigenlijk alles al wel gedaan op muzikaal gebied. Natuurlijk ken je de ultieme krakers als Can You Feel The Love Tonight, en The Circle of Life uit The Lion King. Maar ook tranentrekkers als Your Song en Tiny Dancer bezorgt menigeen kippenvel op de armen. Volgend jaar zomer komt de film Rocketman uit over het leven van deze grootheid.

Je hoeft niet altijd dood te zijn om een bioscoopfilm te krijgen, zoals Freddy Mercury. De film Bohemian Rhapsody verschijnt in november dit jaar. Elton is nog altijd springlevend, gelukkig maar. Zo kon hij zelf meewerken aan de film over zichzelf, het klinkt misschien een beetje gek, maar hij was er tenslotte zelf bij, want ja hij is de echte Elton John he.

Het leven van Elton John door de jaren heen

Taron Egerton (Kingsman) kruipt in de huid van de extravagante popster. Het wordt alles behalve een standaard biografiefilmpje. Zo doet de trailer ons een beetje denken aan The Wolf of Wall Street. De Britse popster waant zich in de trailer in veel harddrugs en glitter en glamour. Paramount gaf al aan dat deze film super vet gaat worden: “Rocketman is an epic musical fantasy about the uncensored human story of Sir Elton John’s breakthrough years…”

De allerlaatste keer

Ongecensureerd dus, dat klinkt behoorlijk spannend allemaal. Wie the man himself nog wil zien krijgt nog twee kansen. Op 15 mei en 18 juni 2019 speelt Elton John met zijn band in de Ziggo Dome met zijn Farewell Yellow Brick Road tour, zijn allerlaatste wereldtournee. Dan kun je lekker hard meeschreeuwen met alle hits. Caaaaaan youuuuuuu feeeeeeeeeeeeelll the loveeeeeeeeee tonightttttttt. De film Rocketman is vanaf 30 mei 2019 te zien in de Nederlandse bioscopen.

Reageer op artikel:
Epische film over muzieklegende Elton John komt eraan
Sluiten