Zuid-Koreaan fietst zich de pleuris voor wedstrijd van Liverpool

feb 03 2017, 21:00 Entertainment
liverpool 2
Je hebt van die supporters die alles over hebben voor hun club. Ieder jaar kopen ze het nieuwe shirt en hebben een seizoenkaart voor het leven om alle wedstrijden te volgen en het team te steunen. Meestal past er ook een tattoo van de betreffende club bij om de clubliefde overal mee te dragen.
De Zuid-Koreaan Junguy Lee is zo'n supporter die alles over heeft voor zijn cluppie, hij is een enorme fan van Liverpool en volgde alle wedstrijden thuis voor de buis. Nu wilde hij wel een keer meemaken hoe het is om een wedstrijd te zien in het beroemde stadion van Liverpool: Anfield. Zuid Korea ligt alleen niet naast de deur en Junguy plakte er meteen maar een lang avontuur aan vast.
http://giphy.com/gifs/lfc-liveool-fc-sSwLxhLXfCYqA
De jonge Lee pakte namelijk zijn fiets en trapte z'n pedalen stuk dwars door China, Mongolië, Kazachstan, Rusland, Estland, Letland, Litouwen, Polen, Tsjechië, Duitsland en Nederland voordat hij het Verenigd Koninkrijk bereikte. Een hele tocht van meer dan 16.000 km om die ene match te zien.
liverpool
Liverpool speelde afgelopen dinsdag tegen Chelsea en Junguy Lee wilde die topper bijwonen. Ondanks zijn hele voorbereiding was hij een klein detail vergeten: hij had nooit een kaartje gekocht voor de wedstrijd. Lee moest dus de wedstrijd in een pub bekijken, terwijl hij net de halve aarde was overgefietst. Best wel zuur voor deze Zuid Koreaan.
Gelukkig voor Junguy hoorde Liverpool van zijn barre reis en bood hem meteen een kaartje aan voor de volgende wedstrijd op Anfield tegen Tottenham Hotspur, ook kreeg hij een rondleiding door het stadion. Het is te hopen dat ie dit kaartje niet kwijtraakt.
Delen met
Ook interessant