Met deze Black Friday cadeautjes worden het bloedhete feestdagen

nov 20 2023, 17:00 Entertainment
riley reid 01 kopie
December staat weer op de stoep en dat betekent natuurlijk dat de portemonnee getrokken mag worden, want het is tijd om cadeaus uit alle hoeken en gaten te trekken. De nobele stichter van de commerciële feestdag, Black Friday, heeft de planning goed op een rijtje. 24 november is het tijd voor de grootste kortingdeals van het jaar. En weet je wie er de hele maand november met flinke kortingen gaat stunten? Je raadt het al, onze vrienden van Willie ! Bespaar jezelf het zoekwerk, wij hebben de beste deals voor jullie op een rijtje gezet.

Fleshlight girls

Laten we maar direct goed beginnen, want wat is er beter dan jezelf verwennen? Waar het bij heel vrouwelijk Nederland over de satisfyer gaat, moeten wij onszelf ook niet vergeten. De Fleshlight is toch een beetje de mannelijke tegenhanger van het luchtpulsapparaat. Willie matst ons met een enorme korting, want tussen 20 en 26 november zijn ze namelijk slechts €49,95 in plaats van €79,95. Ben je toch een dief van je eigen portemonnee als je het niet doet he! Met ongeveer 70 verschillende modellen kan je deze kerst echt alle kanten op. Wij tippen Riley Reid. Wat wij trouwens ook een zieke uitvinding vinden, de verwarming die je erbij kan kopen. Zeker het proberen waard!
riley reid 03
Foto: Fleshlight

Dikke korting op adventskalenders

Dan hebben we nog een gouden tip voor zowel setjes als singles! Mocht je niet echt weten waarmee je wil experimenteren, of het wel weten maar niet uit durven te spreken, óf gewoon het hele scala nog aan moeten schaffen; koop één van deze boxen . Je krijgt elke dag een verrassing en een reden om wat nieuws te testen. Geen awkward gesprekken, geen weloverwogen online bestellingen, nee gewoon kijken wat de pot schaft en samen (of alleen) genieten. Sla tussen 23 en 25 november je slag, want dan bespaar je jezelf zeker €40. Je kan kiezen voor Adventskalender 1 of Adventskalender 2 , check even de verschillen in inhoud van de box en kies jouw favoriet.
img 01061 1

Wie zoet is krijgt lekkers

En wie stout is een cadeautje van Willie, inderdaad. Ook voor vrouwlief hebben onze vrienden speciale deals. The Pleasure Label Lingeriebox zit vol met sexy items. Niet alleen een cadeautje voor haar, maar ook voor jezelf dus! De prijs daalt tussen 20 en 27 november van €49,95 naar €29,95. Toch al snel een riante korting van 50%. En wat dacht je van de We-Love Koppelvibrator met elektrostimulatie van Pleasurelab? Reken maar dat je daar lol van gaat hebben samen. Zeker als je bedenkt dat hier een dikke 60 piek vanafgaat. Genoeg pakketjes die nog meekunnen op de pakjesboot. Pak nu snel jouw korting via Willie.nl .
Delen met
Ook interessant