TikTok-accounts in 10 verschillende categorieën die je wil volgen

jun 09 , 19:58 Entertainment
schermafbeelding 2024 06 06 om 101946 resultaat
Waarschijnlijk ben je deze hele zondag al brak aan het scrollen op TikTok. Genoeg redenen dus om dat een beetje leuker te maken. We komen duizenden mensen tegen op het platform, maar het is ook wel gewoon lekker om een paar vaste favoriete accounts te hebben. Het kan gaan over reizen, outfits, koken etc. etc. Speciaal om jouw brakke zondag leuker te maken hebben we in tien verschillende categorieën een TikTok-account voor je die je moet volgen!
TikTok werkt mega verslavend, we weten het allemaal ondertussen. Toch is het ook echt heel handig soms. We bedoelen, hoe makkelijk is het als je in een filmpje precies kunt zien hoe iemand het vond bij een restaurant waar je wil gaan eten? Maar ook is het platform handig als je achter de beste traveltips wilt komen. Want ja, wie gaat er nu nog op een zaterdag een vliegticket boeken, veel te duur! Wij zetten in ieder geval voor jullie onze TikTok-tips op een rijtje!

Traveltips

Dagen waarop je het goedkoopste kunt vliegen, de goedkoopste Bali tips, handige tips voor het inpakken voor je wereldreis, Luc vertelt je het antwoord op al deze vragen. Toch wel lekker als je gaat backpacken om dat geld te besparen op de grote dingen toch? Dikke tip dus!

Travel

Als we op dit account kijken, willen we nu aan de andere kant van de wereld zijn. Ze heeft over ongeveer elk land en elke stad ter wereld een filmpje met de leukste tips om daar te doen. Al bijna 330.000 mensen genieten mee van al haar tips op TikTok, dus dan zullen ze wel goed zijn, toch?

Uitgebreid koken

Een zondagmiddag de keuken in en koken voor de hele bubs, sommigen vinden het geweldig en sommigen moeten er niet aan denken. Nou, Kian dus echt wel. Ook al is het nog een jonkie, hij is de koning van de keuken. Van filet mignon tot gekarameliseerde appel met varkensvlees tot gold plated wagyu, Kian zet het voor je op tafel. Nog beter, hij deelt zijn recepten op TikTok.

Alledaags koken

Kijk, uitgebreid koken is allemaal leuk en aardig als je er zin en tijd voor hebt. Dat neemt niet weg dat er ook gewoon eten op tafel moet komen wanneer je geen zin hebt om uren in de keuken te staan. Gelukkig ben je daarvoor bij TikTok ook aan het goede adres. Bijvoorbeeld bij On.Gezond. De lekkerste alledaagse recepten met een twist. Dus, wat eet jij vandaag?

Uiteten

Uiteten, als we oneindig veel geld zouden hebben, dan zouden we elke dag in een ander restaurant te vinden zijn. Maar naar welke zouden we dan gaan? Luna Rodrigues en haar vriend testen ze gelukkig allemaal voor ons uit! Nee, niet alleen in één stad, maar door het hele land.

Festivals

Zeg je festivals, dan zeg je Jobberd. Zeg je powerpilsie, dan zeg je Jobberd. Zeg je festivalhacks, dan zeg je Jobberd. Wij hoeven je denken wij niet meer uit te leggen toch, waarom je hem moet volgen als je net zo gek bent op festivals als hij? Van harde techno tot house, Jobberd is van de partij.

Memes

Als we over TikTok scrollen, dan willen we soms gewoon effe heel hard lachen. Gelukkig hebben we daar Anja van de frietcorner voor! Je moet van de typetjes van Kaj Gorgels houden, maar dat doen wij 100%.

Outfitinspo

Je hebt van die mannen die je over straat ziet lopen en die dan altijd een puike outfit aan hebben. Diego Bossers is er daar zeker een van. Hij is gelukkig de moeilijkste niet en deelt al zijn tips op TikTok. Nog belangrijker, hij zet het artikelnummer van de kleding in de beschrijving, dan hoeven wij niet uren te zoeken naar dat ene perfecte overhemd.

Gymen

Never skip legday, dat is wat we altijd meekrijgen van de echte gymboys, toch? Mika doet dat in ieder geval nooit aan zijn benen te zien. Wat ook fijn is, is dat je bij al je gymvragen bij hem terecht kan. Nog leuker, deze man heeft een portie humor.

FHM

Last but natuurlijk not least, de enige echte FHM-TikTok. Wil jij alle knappe dames op de rode loper van het FHM500-evenement zien? Zien met wie Gwen van Poorten graag zou willen zoenen of zien wie bekend Nederland in een FHM Shoots zou willen zien, ga dan nú ons account volgen!
Delen met
Ook interessant