1. Home
  2. Dit apparaat geeft elektrische schokjes aan je tong wanneer je ligt te snurken

Dit apparaat geeft elektrische schokjes aan je tong wanneer je ligt te snurken

15 mrt 2020, 16:00 Entertainment
snoozeal
We kennen allemaal wel iemand die snurkt. En dat gaat er meestal niet zo zachtjes aan toe. Nee het klinkt net alsof er een of andere randdebiel met een kettingzaag een heel bos aan het omzagen is. Gelukkig zijn hier allerlei dingen voor op de markt gebracht. Mochten die nou allemaal niet helpen, dan hebben we iets nieuws voor je gevonden.
We moeten Professor Anshul Sama maar eens hartelijk gaan bedanken, want hij heeft een klein apparaatje ontwikkeld dat ervoor zorgt dat je nooit meer last hebt van snurkende bedpartners. Want het is gewoon mega kut om de hele nacht wakker te liggen naast een snurkende gek. Maar wat heeft deze professor dan bedacht? Nou een apparaatje dat, zodra je begint te snurken, je tong een kleien elektrische shock geeft. Zo, dat zal ze leren. De uitvinding heeft de naam ‘Snoozeal’ gekregen en is een groot succes. 70% van de gebruikers, in Engeland en Duitsland, is tevreden met de resultaten.

Overdag dragen

Maar je vraagt je vast af hoe dit nou precies in zijn werk gaat. Nou, een klein, krabtangachtig apparaat wordt in de mond ingebracht. Het is flexibel genoeg om in je mond te zitten. En dat is ook wel nodig want je moet het apparaat 6 weken achter elkaar, 20 minuten per dag en op ieder deel van de dag dragen. Dit doe je niet tijdens het slapen, maar gewoon als je wakker bent. Je moet dus wel even geduld hebben. Vervolgens wordt er stroom doorgegeven aan het apparaat, via de app op je telefoon. Het apparaat geeft dan stroom om de slappe spieren naar de achterkant van de keel te spannen. Want dat veroorzaakt immers het gesnurk.

Handige app

Naast dat de app stroom stuurt, kun je ook luisteren naar jezelf. De app heeft namelijk een record-functie waarmee ‘ie de slapers opneemt. Dan kun je zelf eens luisteren of er vorderingen worden gemaakt. En waarom dit nou beter werkt dan al die andere anti-snurk zooi? Daar heeft Sama een goede verklaring voor: “Veel apparaten moet je ’s nachts dragen, dat werkt gewoon niet goed.” Inderdaad. Mocht je iemand kennen die dit apparaat wel kan gebruiken? Dan kun je ‘m hier kopen.
Delen met
Ook interessant