Een nachtje op het vliegveld pitten is straks geen straf meer dankzij de Sleepbox

dec 05 2018, 19:00 Entertainment
Daar staan je dan. Met je foeilelijke rolkoffer op Verwegistan Airport. Je vlucht is gecanceld door een dikke storm. Dat wordt een nachtje ronken op een van de oncomfortabele stoelen. Straks is dat misschien wel voorgoed voltooid verleden tijd dankzij de Sleepbox.
Je overnacht gewoon in een Sleepbox, mét comfortabel bedje. Zo gaat de tijd een stuk sneller en is het niet eens meer zo erg dat je moet wachten op het vliegveld . Je pakt flink wat rust op deze manier. Een Sleepbox heeft eigenlijk wel iets weg van een hotelkamer , alleen dan een stuk kleiner. Je bent wel echt een baas als je zo'n idee verzint. Hoewel het idee niet echt nieuw is, een aantal jaren geleden waren er al soortgelijke ideeën, maar wellicht is dit de definitieve doorbraak.
da83b4c9 e2df 472b b271 cb090a938d79 sleepbox dulles
Foto: Sleepbox

Washington

De Sleepbox Hotels moeten op verschillende vliegvelden wereldwijd straks aanwezig zijn. Hoewel ze eerst klein beginnen op Terminal A in Washington's Dulles International Airport. Daar kun je vanaf 7 december een nachtje boeken.

Niet duur

Een nachtje in een Sleepbox gaat over ongeveer zo'n 25 euro kosten per 12 uur, da's niet eens heel prijzig. Je kan beter niet te lang gaan tukken, want je wilt je volgende vlucht ook niet missen toch?
Delen met
Ook interessant