Neem een duik in dit retevette onderwaterhotel

redactie 7 nov 2018 Entertainment

Het heeft wel iets rustgevend, dat getik van de regen op jouw slaapkamerraam. Maar wat nou als je kamer volledig is omringd door water? Dat kan nu.  In dit fonkelnieuwe onderwaterhotel op de Malediven kun je slapen tussen vissen en het koraal. Klinkt als een natte droom nietwaar? 

The Conrad Maldives Rangali Island Luxury Resorts heeft de Muraka geopend. Het verblijf bestaat uit zo’n twee  verdiepingen en ligt zo’n 5 meter diep in de Indische Oceaan. Dus mocht je de ultieme rustvakantie willen, dan is dit resort wellicht een goede oplossing voor je. Hoewel het ook romantisch is om je geliefde mee te nemen. Seks op 5 meter diepte in de Indische Oceaan… er zijn weinig mensen die dat kunnen zeggen.

View this post on Instagram

Wake up and get ready with the fish at #TheMuraka Coming November 2018 #ConradMaldives

A post shared by Conrad Maldives Rangali Island (@conrad_maldives) on

Butlers

De suite is van alle luxe voorzien. Zo heb je een privégym, een bar, bubbelbad en een infinity pool ter beschikking. Het mooiste is natuurlijk het uitzicht. Hee, is dat een haai? Het is ook  super interessant om te kijken wat er allemaal rondzwemt daar in de oceaan. Er zijn trouwens butlers die je graag van dienst zijn. Zo hoef je helemaal geen reet meer te doen. Om het nog mooier te maken: je krijgt er een persoonlijke chefkok die al je favo maaltjes klaarmaakt en je kan ook nog eens gebruik maken van een privéboot.

View this post on Instagram

First of its kind, in a class of its own. Discover THE MURAKA. . . #stayinspired #hiltonhonors #TheMuraka #beautifuldestinations #bucketlist #travel #UnderseaResidence #ConradMaldives

A post shared by Conrad Maldives Rangali Island (@conrad_maldives) on

Prijskaartje

In het resort kunnen in totaal zo’n 9 gasten verblijven. Je moet het verblijf boeken voor minimaal vier nachten. Hoeveel kost zoiets dan? 50.000 euro per nacht. Maar je hebt dan wel een ervaring om nooit meer te  vergeten.

Reageer op artikel:
Neem een duik in dit retevette onderwaterhotel
Sluiten