Rico Verhoeven daagt nu Remy Bonjasky uit voor gevecht

jan 31 2017, 10:27 Entertainment
rico verhoeven
Een mogelijke nieuwe titanenstrijd in de Nederlandse kickbokswereld is op komst, want Rico Verhoeven heeft gisteravond Remy Bonjasky uitgedaagd voor een gevecht. Dat gebeurde bij Jack van Gelder aan tafel in Peptalk. Diezelfde show van Ziggo Sport was eerder ook al aanleiding tot een gevecht tussen Rico en Badr, dus wie weet waar dit toe kan leiden.
In december won Rico na een teleurstellend gevecht van Badr Hari omdat The Golden Boy na een harde beuk moest opgeven vanwege een blessure aan zijn arm. We weten allemaal nog hoe Rico vs Badr ging. Was wel een dompertje.
Omdat het waarschijnlijk nog minimaal tot mei of juni duurt voordat er een rematch komt en Rico ook geen zin heeft om al die tijd tegen een zak aan te trappen, zoekt Rico nog een tegenstander. Bij Jack zei Rico: ‘De vorige keer zei je: Als Badr niet meer van Rico kan winnen, dan weet ik het ook niet meer. Nou, Badr deed het niet. Laten we kijken of jij het wel kan. Let s go.
Klare taal. Bonjasky is een legend, drievoudig winnaar van de K1 en een van de beste kickboksers aller tijden, maar hij is al 41 jaar oud en zijn glorietijd was in 2007, 2008 en 2009. Is dus wel effe geleden. Of ‘ie op Rico ingaat is niet bekend, maar feit is dat hij zich wel weer voorbereidt op een rentree. Eind vorig jaar accepteerde hij namelijk de uitdaging van Gökhan Saki.
We zijn benieuwd of het er van gaat komen. Wij juichen dit soort gevechten alleen maar toe. Hieronder zie je het fragment waarin Rico Remy uitdaagt.
Delen met
Ook interessant