PUMA's OG Speedcats maken een grandioze comeback

jun 13 , 18:58 Entertainment
Als het niet een gloednieuwe sneaker is die de wereld op z'n kop zet, dan is het wel een oude parel die een comeback maakt, zoals de Samba's. Soms is het juist het terugbrengen van klassieke schoenen wat mensen enthousiast maakt. Zo verovert PUMA's OG Speedcat opnieuw het internet. Maar eerlijk… wie houdt er niet van een retro sneaker?
Het roept warme herinneringen op bij eerdere dragers en biedt nieuwe inspiratie voor jongere generaties die de originelen misschien nooit hebben gekend. Dus in het teken van nostalgie brengt PUMA zijn iconische OG Speedcat silhouet weer terug – en dat voor een mooi prijsje!

PUMA

De schoen van het Duitse sportmerk werd voor het eerst populair in de vroege jaren 2000. Oorspronkelijk ontworpen als een hoogwaardige raceschoen met een laag-profiel rubberen zool, werd hij snel een favoriet op straat en kwam hij in allerlei kleuren. De schoen heeft een monochrome suède bovenkant met een gebogen PUMA-logo. Het strakke ontwerp heeft een ronde neus met het PUMA dierenlogo als finishing touch.

OG Speedcat

Om de comeback te vieren PUMA heeft een officiële campagne gelanceerd met de stijlvolle Sierra Renna in de hoofdrol. Ze brengen de PUMA de OG Speedcat uit in twee kleuren: rood en zwart suède. Deze twee veelzijdige kleurstellingen zullen zeker in de smaak vallen, vooral gezien de huidige populariteit van laag-profiel sneakers wat je nu veel terug ziet komen.

Getten?

Op 19 juni kunnen sneakerliefhebbers hun hart ophalen, want de PUMA OG Speedcat sneaker is dan exclusief verkrijgbaar voor een pre-release online en in de trendy NAKED Copenhagen-winkel in Le Marais, Parijs. Vanaf 29 juni wordt het nog beter: de schoen is dan wereldwijd verkrijgbaar via PUMA en geselecteerde retailers. De prijs van de sneaker? Voor € 110,00 heb je 'm in huis. Mis deze kans niet om een stukje sneakerhistorie aan je frisse collectie toe te voegen!
Delen met
Ook interessant