Prime video lanceert trailer van nieuwe film Without Remorse

mrt 04 2021, 19:03 Entertainment
wore 2021 digitalcustom final en us ho onesheet hires medium
Prime video heeft de officiële trailer van hun nieuwe film 'Without remorse' aangekondigd. De film gaat over een elite Navy Seal die gerechtigheid zoekt voor de moord op zijn zwangere vrouw. Tijdens zijn zoektocht stuit hij op een internationale samenzwering. Hebben we weer wat nieuws te kijken.

Amazon Prime Video

De officiële omschrijving van de film volgens Prime is als volgt: Wanneer een groep Russische soldaten zijn familie vermoordt als vergelding voor zijn rol in een top-secret operatie, achtervolgt Sr. Chief John Kelly de moordenaars koste wat het kost. Samen met een collega SEAL en een schimmige CIA-agent onthult Kelly's missie zonder het te weten een heimelijk complot dat de VS en Rusland in een totale oorlog dreigt te storten. Kelly wordt verscheurd tussen persoonlijke eer en loyaliteit aan zijn land. Hij moet zonder wroeging de strijd aangaan met zijn vijanden als hij een ramp wil afwenden en de machtige figuren achter het complot wil ontmaskeren.
De film is gebaseerd op het eerste boek in de Jack Ryan serie van Tom Clancy en gaat over de explosieve ontstaansgeschiedenis van actieheld John Clark, een populair personage uit de Clancy's boeken. De film wordt geregisseerd door Stefano Sollima en de hoofdrol wordt vertolkt door Micheal B. Jordan. Enkele andere grote rollen zijn weggelegd voor Jacob Scipio (uit The Outpost & Hunter Killer), Jamie Bell (uit Fantastic Four & Snowpiercer) en Jack Kesy (uit 12 Strong & Death Wish). Dat belooft nog wat! De film is vanaf 30 April te zien op Prime Video.
Delen met
Ook interessant