Pharrell Williams komt met tweede drop van dikke collectie met Louis Vuitton                               

feb 09 , 18:58 Entertainment
schermafbeelding 2024 02 08 om 154756
Hitmachine en sinds een jaar creatief directeur bij Louis Vuitton: we hebben het natuurlijk over niemand minder dan de alleskunner Pharrell Williams. Na de lancering van zijn peperdure Louis Vuitton tas, genaamd 'Millionaire' , als headliner van zijn eerste collectie, presenteert hij nu de tweede release voor de lente/zomercollectie van 2024. Geloof ons, als deze net zo fenomenaal is, hebben we veel om naar uit te kijken.
Dat de collectie van Pharrell een gigantische hit is, betekent niet dat alles al gezegd en gedaan is. De volgende release, die op 8 februari in de Louis Vuitton-winkels en op de website wordt gelanceerd, belooft de collectie nog opwindender te maken.

Modeshow

Voor het geval dat we je geheugen moeten opfrissen over de modeshow (we vergeven je, het is meer dan zes maanden geleden uitgebracht). De eerste kennismaking was een spektakel, om het zacht uit te drukken. De collectie omvat tassen van een miljoen dollar, kleding met een geblokte 'damoflage'-print, een optreden van Jay-Z, en nog veel meer.

Pharrell

Sinds februari van dit jaar heeft Pharrell Williams Virgil Abloh opgevolgd als creative director van de mannencollectie bij Louis Vuitton. Abloh overleed op 41-jarige leeftijd aan kanker. In een interview met Vogue gaf Pharrell aan: "Ik had het totaal niet verwacht; ik dacht dat Nigo (muziekproducent en oprichter van de kledinglijn 'A Bathing Ape') het zou worden." Als we iets hebben geleerd van Pharrell's creaties, is het dat LV-winkels klaar zijn om overspoeld te worden met exotische stoffen, schaakbordprints en prijskaartjes die de ogen laten tranen.

Iconisch

Het Franse modehuis heeft beloofd dat de iconische Monogram leren Speedy-tas, een van de opvallende items uit Pharrell's eerste collectie, nu ook in het bruin zal verschijnen en zich zal voegen bij de felgekleurde Speedy-tassen van de vorige release. Bovendien zal er meer gebruik worden gemaakt van de LV Damier-print, de welbekende geblokte print. Het wordt een van de belangrijkste kenmerken van de SS24-collectie, die wordt toegepast bij het vervaardigen van maatpakken.
Delen met
Ook interessant