Ontwaar de Thomas Shelby in jezelf met deze Peaky Blinders tassen

dec 15 2017, 12:30 Entertainment
shelby brothers collection by orange fire arthur
De Peaky Blinders hype is real. Logisch, als je nagaat dat de serie barst van de klasse. Thomas fucking Shelby ontpopt zich tot zo’n beetje tot de coolste gast sinds Chuck Norris. Als je de kans hebt om ook maar een beetje op hem te lijken, dan moet je die met beide handen grijpen.
In de vorm van de kleding bijvoorbeeld. Een van de dingen die de serie zo vet maken, is de coole stijl van Thomas Shelby en consorten. Van de bekende Engelse petjes tot verfijnde details als een sigarendoosje. Geïnspireerd op de Britse serie, ontwierpen Urban Bozz en Orange Fire een toffe collectie tassen als ode aan Tommy & co. De tassen komen in fraaie, typisch Engelse Harris tweed en kwaliteitsleer van de bovenste plank en vintage design.
Lijkt ons een perfect cadeautje, voor welk moment dan ook. Onder de boom wordt nog lastig, want het gaat hier om een pre-sale waarbij de tassen in februari worden geleverd. Ook prima betaalbaar, zeker als je bedenkt dat jij, als speciale en gewaardeerde FHM-lezer nu 10% korting krijgt. Krijg je er nog een karakteristieke cap en een scheermesje bij ook. Totally Shelby approved! Wij hebben er hieronder al een paar toffe tassen voor je uitgepikt, maar hier kun je terecht voor de hele collectie.
1. Arthur - €143,95, hier verkrijgbaar
arthur
2. Thomas, €143,95, hier verkrijgbaar
arthur thomas john
3. Freddie, €130,45, hier verkrijgbaar
freddie
Delen met
Ook interessant