OnePlus en McLaren bundelen krachten via OnePlus 6T McLaren Edition

dec 12 2018, 15:43 Entertainment
mclaren lifestyle 04
Gistermiddag waren we te gast in Woking, het hoofdkwartier van het Britse sportwagenmerk McLaren. Dit keer niet om de topnelheid in een bloedstollende bolides te testen , maar om de onthulling van een spiksplinternieuwe telefoon te aanschouwen: oneplus">de OnePlus 6T McLaren Edition.
Een samenwerking tussen het hardst opstomende smartphonemerk en een van de meest roemruchte sportwagenfabrikanten ter wereld. Wij zien de match wel zitten. Beiden delen een passie voor snelheid, power en ontwikkeling. Het resultaat is deze OnePlus 6T McLaren Edition. Het is zelfs OnePlus meest geavanceerde smartphone aller tijden, aldus CEO Pete Lau. Waar de tellie op uitblinkt? Dat kan natuurlijk maar één facet zijn: snelheid.
mclaren lifestyle 02

Speed

De telefoons van OnePlus zijn sowieso al behoorlijk rap van zichzelf, maar in de samenwerking met McLaren komt dat helemaal tot volle bloei. Zo is de telefoon uitgerust met Warp Charge 30, de nieuwe oplaadstandaard van OnePlus. Via deze technologie laad jij je telefoon op in 20 minuten, waarmee je weer genoeg batterij hebt voor een volledige dag appen, swipen en scrollen.
mclaren lifestyle 06 1024x683

Power

Verder is ‘ie bijzonder krachtig, want de special edition beschikt over een RAM-geheugen van liefst 10 GB. Daarmee kun je zonder morren high-end gamen, filmen in 4K, foto’s bewerken of switchen tussen allerlei verschillende apps. Ook hierin zal je de snelheid van het toestel weer merken, want als het goed is lukt dit allemaal zonder horten en stoten.
mclaren lifestyle 08 1024x524

Design

We mochten de telefoon al even uitproberen en we moeten ze nageven dat ze een kneiterdik toestel hebben gelanceerd. De naam McLaren staat subtiel op de achterkant weergegeven en overal in de telefoon komt het kenmerkende Papaya oranje van McLaren naar voren. Zo loopt er een hele subtiele oranje lijn over de zijkant en is zijn (delen van) de achtergrond, touchknop en oplader in diezelfde kleur uitgerust. Verder beschikt de telefoon over veel carbon elementen, wat je ook terugziet in alle sportwagens van het befaamde sportwagen- en F1-team.

Boek van de OnePlus 6T McLaren Edition

Mocht je er een bestellen dan kun je tijdens het uitpakken een hele experience verwachtingen, want naast de telefoon krijg je er ook een boek bij over de geschiedenis van beide bedrijven. In dat boek vind je een raceauto, die je via een VR-functie op je telefoon op gruwelijke wijze tot leven kunt laten komen. Echt heel gruwelijk gedaan. Mocht je de razendsnelle telefoon als de wiedeweerga op de kop willen tikken, dan kun je vanaf morgen terecht bij oneplus.com en Belsimpel. De prijs voor OnePlus 6T McLaren Edition bedraagt 709 euro. Mocht je benieuwd zijn naar onze ervaring met de OnePlus 6T, dan kun je onze review hier lezen .
Het hele spektakel van de onthulling vond gister plaats in het Production Centre van McLaren. De plek waar mythische auto's uit het verleden als de F1-auto's van Senna en Häkkinen het spectaculaire heden ontmoeten, met als meest in het oog springende voorbeeld de McLaren P1. Uiteraard schoten we een paar plaatjes, die je hieronder in de gallery kunt checken.
Delen met
Ook interessant