Eerste beelden van Narcos Game zijn de wereld in geslingerd

nov 16 2018, 13:00 Entertainment
narcos
De hype is real. Want vanaf vandaag is het vierde seizoen van Narcos te zien op Netflix . Maar daar blijft het niet, want er komt ook een heuse game uit die gebaseerd is op de serie. De eerste beelden werden via Twitter gedeeld. Dit is Narcos: The Rise of the Cartels.
Heel veel details over de fonkelnieuwe game hebben we helaas nog niet. Wel zien we een fijn voorproefje en dat smaakt best wel naar meer. Zo zien we dat het gaat om een zogenaamde turn-based strategiegame. Het spel komt beschikbaar voor zowel de pc als consoles (welke consoles weten we nog niet). Uitgever Curve Digital gaat het geheel uitgeven.

Het derde kwartaal van 2019

Volgens de makers bevat de game lekker veel geweld. Spelers van het spel kunnen in de huid kruipen van de DEA of van een drugskartel. Hoe vet is dat. Narcos: The Rise of the Cartels moet in het derde kwartaal van 2019 uitkomen. Dus we moeten nog effe geduld hebben. Hier is in ieder geval de trailer.

Over Narcos: Mexico

Vandaag kun je het nieuwe seizoen lekker bingewatchen. In Narcos 4 gaan we een stukkie terug in de tijd naar het begin van de jaren ’80 toen het Guadalajara Cartel in opkomst was. Het draait allemaal om de big boss Félix Gallardo. Deze rol wordt vertolkt door Diego Luna (Rogue One: A Star Wars Story). Er zijn aardig wat interessante mensen die dit seizoen debuut maken zoals DEA-agent Kiki Camarena gespeeld door Michael Pena. Het Guadalajara Cartel was een Mexicaans drugskartel dat in de jaren 80 gevormd werd door de beruchte Rafael Caro Quintero, Ernesto Fonseca Carrillo en Miguel Ángel Félix Gallardo. Zij waren vooral bezig met het smokkelen van cocaïne en heroïne naar de Verenigde Staten. Het Guadalajara Cartel was een van de kartels die samenwerkte met de Colombiaanse cokemaffia.
Delen met
Ook interessant