Videoland knalt lekker door: nieuwe internationale serie in de maak

jun 09 , 9:58 Entertainment
schermafbeelding 2024 06 07 135232
De afgelopen jaren heeft Videoland een aantal fantastische series gemaakt. Mocro Maffia , Sleepers en Máxima zijn hier zomaar een aantal voorbeelden van. Nu gaan ze weer verder en komt een nieuwe superserie op het streamingsplatform, genaamd Safe Harbor .
Met cast van zowel Nederlandse superacteurs als buitenlandse acteurs gooit Videoland weer hoge ogen in de Nederlandse filmindustrie. De opnames van de serie zijn nu bezig, dus we moeten nog even geduld hebben voordat we de serie kunnen aanschouwen.

Safe Harbor

In de serie Safe Harbor volgen we een hacker en zijn beste vriend. Zij worden onbedoeld meegesleurd in de gevaarlijke wereld van de Europese drugshandel. Ze komen onder meer in aanraking met Ierse maffia. Een serie die een hoop spanning en geweld met zich meebrengt, daar kun je ons voor wakker maken!
De cast is van grote kwaliteit. Er is een hoofdrol weggelegd voor Martijn Lakemeier, bekend van Máxima , De Oost en Ventoux . Daarnaast zal Gaite Jansen te zien zijn in de serie, bekend van Hoe duur was de suiker en de internationale serie Peaky Blinders . Verder zien we de Engelse acteur Alfie Allen. Hij speelde in onder andere John Wick en Game of Thrones . Daarnaast zien we Charlie Murphy in de serie, bekend van Peaky Blinders en Halo . Ook zal Jack Gleeson te zien zijn, bekend van Batman Begins en Game of Thrones . Een heuze sterrencast als je het ons vraagt!

Videoland

De streamingsdienst Videoland schiet de laatste tijd goed raak met hun series. Mocro Maffia werd een groot internationaal succes. Onlangs kwam de horrorserie Sphinx uit die lovende reacties kreeg. Ook Sleepers met onder andere Robert de Hoog en Teun Kuilboer deed het erg goed. Onlangs kwam de internationale serie Máxima uit die uitermate positief werd ontvangen. Videoland weet dus wel hoe je een succesvolle serie maakt.
Wie Safe Harbor wil zien, moet nog even geduld hebben. De serie zal pas ergens in 2025 te zien zijn op Videoland.
Delen met
Ook interessant