Met deze Bugatti x Adidas voetbalschoenen ben je sneller dan Mbappe

nov 02 2023, 20:55 Entertainment
schermafbeelding 2023 11 02 om 135200
De legendarische autoboer Bugatti komt weer met iets nieuws! Wat zal het deze keer zijn? Krijgen we meer beelden van het langverwachte model Bolide , of mogen we weer een nieuwe variant van de Chiron verwelkomen? Nope, allemaal fout. Het automerk slaat samen met Adidas de handen ineen voor een voetbalschoen.
Ja, die zagen we ook niet aankomen, Bugatti die met een balliepatta komt. Toch is het echt zo. Bugatti en Addias komen met de X Crazyfast voetbalschoen. De perfecte kicks voor de snelheidsduivels onder ons.

Bugatti x Adidas

De schoen, die volgens de mantra van Bugatti ‘Form Follows Performance’ is gemaakt, ziet er wel erg gelikt uit hoor. De zool van de schoen is ontzettend licht, waardoor er dus weinig gewicht in de schoen zit en je dus nog sneller bent op het voetbalveld. De omhulsel van de schoen bevat de Aerocage technologie, een bepaalde voering die ervoor zorgt dat je voet het beste wordt gesupport tijdens het rennen en er ook voor zorgt dat de schoen retestrak om je voet zit voor de beste prestaties.

Details op de schoen

Ook vind je op de zwartblauwe (helaas geen andere kleuren beschikbaar) schoen veel details terug. Zo zie je de kreten ‘Impossible is Nothing’ van Adidas en ‘Create the Incomparable’ van Bugatti terug op de zijkant van de stappers. Zo laat je iedereen het achterste van je hielen zien op het voetbalveld. Mooi spul hoor. We zien Vinicius Junior of Mbappe al op de brommer langs de zijlijn met deze schoen.
Mocht je interesse hebben in deze voetbalschoenen? Dan hebben we helaas minder nieuws, je kan niet zomaar langs de Aktiesport om ze op te halen. Nee, je moet op de website van Adidas gaan bieden op de kicks, met crypto welteverstaan. Tussen 8 en 11 november gaan de schoenen onder de hamer, kan jij je kans grijpen om bij de volgende wedstrijd de blits te maken bij je teamgenoten. Op 13 november krijgen we de schoenen in het echt te zien, want supersterren Rafael Leao en Karim Benzema spelen op die datum een potje op het schoeisel. Oh, en ook niet onbelangrijk. Er zijn maar 99 paar gemaakt van dit model, dus je moet er wel snel bij zijn. Meer informatie vindt je op de site van het Duitse sportmerk!

Introducing the new definition of speed. 💙🖤 The adidas x BUGATTI X Crazyfast boot is a unique collaboration that showcases the essence of innovation, speed, and style in footwear. With only a limited number available, this carbon-fiber beauty, accentuated by striking design…

Image
Image
2.7K
Reply
Delen met
Ook interessant