Met deze accessoires kan je echt gaan flaneren op een festival

jun 24 , 19:02 Entertainment
66796458c236a
Mannen, het is zover! De zomer is begonnen en wat is nou lekkerder dan een zonnetje op je porem en dansen tot de zon ondergaat op een festival. Om zo’n dag heerlijk door te komen hebben wij een aantal accessoires op een rijtje gezet die niet alleen efficiënt zijn, maar ook nog eens super Fashionable. Win-win noemen we dat!

Accessoires

Of je nou een weekender gaat pakken op Awakenings of je een dagje naar Woodstock gaat, deze accessoires komen hoe dan ook van pas. Dus trek je fitje aan, vergeet je dansschoenen niet, en maak je klaar om te flaneren op het volgende festival!

Bandana

Dit veelzijdige accessoire kan op verschillende manieren worden gedragen, maar wat nu in is, is om het om je nek te knopen met een klein lusje en het doekje erin te vouwen. Zo zie je er lekker nonchalant uit op deze mooie dag! Kies een opvallende print of kleur om echt op te vallen.

Zonnebril

Een goede zonnebril is onmisbaar op elk festival. Niet alleen beschermt het je ogen tegen de zon, maar krikt ook je outfit op. Deze Awakenings x Meller zonnebril is een fantastische optie!

Party dop

Deze handige dop past op de meeste flessen en zorgt ervoor dat je je drankje veilig kunt afsluiten. Bovendien geeft het je de vrijheid om zorgeloos te dansen zonder je zorgen te maken over je drankje.

Waaier

Of het nu een traditionele waaier is of een moderne, elektronische variant, dit accessoire helpt je om af te koelen tijdens warme festivaldagen. Kies voor een kleurrijk ontwerp dat bij je festivaloutfit past en je bent klaar om te flaneren.

Oordopjes

Bescherm je gehoor zonder in te leveren op stijl met een paar goede oordopjes. Festivals kunnen luid zijn, en je wilt je gehoor niet beschadigen. Er zijn tegenwoordig oordopjes beschikbaar die speciaal zijn ontworpen voor muziekliefhebbers, zodat je nog steeds van de muziek kunt genieten zonder het risico van gehoorschade.
Delen met
Ook interessant