De interactieve festivalkaart van Follow the Beat zet jou goed deze zomer

mei 24 , 19:58 Entertainment
unnamed
''Deviate Festival is vet man.... Maar het is helemaal in Kerkrade.'' of ''Onder de Radar moeten we echt heen.... Ah nee klote, dan moeten we helemaal richting Enschede.'' Je herkent dit probleem vast wel, maar daar komt nu een einde aan. Met de interactieve festivalkaart van Follow the Beat, heb je alle festivals overzichtelijk op een wereldkaart staan. En ja, het gaat verder dan alleen de Nederlandse festivals.
Ook een leuk idee: speel een soort ezeltje prikje. Het zoeken van een festival is namelijk veel makkelijker met zo'n kaart en het belangrijkste is dat er voor ieder wat wils op staat. Dus word jij nou helemaal wild van Nederlandse hits, harde techno, hardcore beukers of festivals zoals Pinkpop, dan ben je hier helemaal aan het goede adres.

Interactieve festivalkaart

Wat zo handig aan dit ding is, is dat iedereen het kan gebruiken. Zoem in op de stad waar je heen wil, kijk welke vette festivals er zijn en ga zo snel als je kan opzoek naar een ticket. Kijk, Amsterdam blijkt wel weer de place to be, want daar zijn veruit de meeste festivals te vinden. Maar goed, Brabant tikt ook aan. En eerlijk is eerlijk, het is ook wel eens leuk om een keer naar een ander festival te gaan dan dat je elk jaar al doet toch? Ga je erop uit deze zomer en zoek je in andere landen nog vette festivals, dan kun je die ook gewoon vinden op de festivalkaart. Gaan met die banaan!

Follow the Beat

Misschien heb je er wel eens van gehoord, maar Follow the Beat werkt met een festivalsquad. Die ticketprijzen zijn namelijk niet normaal duur meer, maar door je te voegen bij de squad kan het nog wel eens leuk worden om veel festivals te bezoeken. Leden kunnen namelijk tickets voor festivals verdienen door die betreffende festivals te helpen bij hun promotie. Jij post een paar dingen op social media en zij geven jou één of meerdere tickets. Win-win als je het ons vraagt!
Delen met
Ook interessant