Louis Vuitton lanceert vier zieke Escale-horloges

jun 16 , 20:58 Entertainment
666ad6d3a9d9e
Je kan weer een horloge aan je verzameling toevoegen, want Louis Vuitton heeft vier prachtige horloges uitgebracht. Dit doen ze naar aanleiding van het 10-jarig bestaan het Escale-model. Het Franse merk heeft daarvoor vier gloednieuwe horloges op de markt gebracht.
We zijn natuurlijk inmiddels wel gewend dat Louis Vuitton mooie horloges maakt. Deze Escale-modellen zijn ook weer met veel aandacht gemaakt. Als je nog op zoek was naar een horloge, dan moet je dit zeker als een van de opties overwegen om te dragen.

Louis Vuitton Escale

De nieuwe horloge-modellen zijn van 18-karaats gepolijst roségoud of platina. De roségouden uitvoeringen hebben een zilveren wijzerplaat met kameelleren bandjes. De andere varianten hebben een koningsblauwe wijzerplaat met kalfsleren bandjes. De platina-varianten hebben óf een centrale wijzerplaat van Gibeon-meteoriet óf een strak onyx-centrum en een ring met diamantjes. Alle modellen hebben gestippelde cijferringen en kwartiermarkeringen in een kleur dat het materiaal van de kast weerspiegelt.
Als we kijken naar het hart van de nieuwe Escale zit het LFT023 zelfopwindende mechanische kaliber met een frequentie van maar liefst 28.800 trillingen per uur. Het klokje is door het Geneva Chronometric Observatory ook erkend als een gecertificeerd chronometer.

Louis Vuitton horloges

Dat het Franse merk bekend staat om hun prachtige horloges, is natuurlijk geen geheim. In 1854 bestaat Louis Vuitton en is uitgegroeid tot een van de meest luxe en bekendste merken ter wereld. Ook hun horloges staan goed aangeschreven in de horlogewereld. Maar dat mag ook wel met de prijsklasse waarin het Franse merk valt. Ook deze editie is nou niet bepaald de goedkoopste. Maar voor iedereen die een verzameling bijhoudt, is dit eigenlijk wel een must-have.
Wil je nou zelf dit prachtige horloge om je pols doen? Dan moet je wel even aardig wat centjes neerleggen. De prijzen van de klokjes liggen tussen de 24.000 euro en 155.000 euro. Mag wat kosten!
Foto: Louis Vuitton
Foto: Louis Vuitton
Foto: Louis Vuitton
Foto: Louis Vuitton
Foto: Louis Vuitton
Foto: Louis Vuitton
Foto: Louis Vuitton
Foto: Louis Vuitton
Delen met
Ook interessant