Lego dropt teaser voor nieuwe racegame met 2K Games

mrt 21 2023, 19:00 Entertainment
42125 alt10
Voor een hoop dingen in je jeugd word je op een gegeven moment te oud en dat is maar goed ook. Er zijn alleen twee dingen waar iedere man stiekem altijd wel een zwak voor blijft houden. Lego en gamen. Van weinig dingen wordt een man op zijn dertigste verjaardag zo blij als een dikke Lego-set en er is niets zo lekker dan na een lange dag hard werken even mensen overhoop te rijden in GTA V. Wat kunnen we zeggen? Boys will be boys .
Nu heeft 2K-games het beste van beide werelden samengebracht: maak je op voor een Lego-racegame. Dit wordt gaaf.

Lego 2K Drive

De geruchten gingen al langer. 2K zou een game maken rondom Lego-auto’s. De aanleiding hiervoor waren details en screenshots die werden gelekt op Reddit. Ze zouden afkomstig zijn uit een closed beta-versie van de game die Lego 2K Drive gaat heten.
Als we kijken naar eerdere Lego-games, wordt het waarschijnlijk een open world multiplayer-racegame. Het is ook niet de eerste racegame van Lego, dus vermoedelijk komen ook elementen uit eerdere versies terug. In de races zullen on-road, off-road en water aan bod komen en het zal dus meer zijn dan alleen vette auto’s. Waarschijnlijk kun je ook je eigen auto’s gaan bouwen. Lego draait uiteindelijk natuurlijk helemaal om het bouwen van coole dingen en dat komt dus terug in deze game.
Lego speelt in op de geruchten met een teaser op Twitter. Meer informatie wordt bekendgemaakt op 23 maart. In deze video lijkt de Lego-nieuwslezeres het al te verklappen, maar haar wordt net op tijd de mond gesnoerd.
Delen met
Ook interessant