Wees er snel bij want dit is de laatste week dat jij de FHM500 kan halen!

jun 13 2022, 18:02 Entertainment
fhm500 tafel
Let op mannen! 19 juni is de laatste dag dat jij de mannenbijbel van 2022 in huis kan halen. Hoog tijd om in actie te komen dus! Je leest het goed, nog een paar dagen en je vist achter het net. Stel je voor dat je volgende week wil weten wie er op plek #2, #65, #323, #432 of #500 staat en dat niet kan opzoeken, dat wil je toch niet? Haal snel die geliefde FHM500 voor het te laat is!
Waarom zal je dit blad in huis willen hebben? Abbey Hoes is een van de vele voorbeelden. Deze prachtvrouw stal op de tennisbaan het hart van menig man. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat Abbey er met de winst vandoor ging. Deze shoot mag je natuurlijk niet missen. We zouden wel weten wat we gaan doen: dat magazine bestellen natuurlijk! ‘

Niet alleen Abbey schittert in het blad

Naast Abbey zijn er nog 499 vrouwen in het blad te bewonderen, sommige hebben zelfs een shoot gehad puur voor dit blad, een must-have dus. Jutta Leerdam, Irene Schouten, maar ook Sylvana IJsselmuiden zijn te bewonderen in het blad. Weet je bijvoorbeeld niks om je vader te geven, een FHM500 is het ideale cadeau. Je krijgt hem bij een product van TABAC, ideaal te combineren dus.

Social Media Queen 2022

De nieuwe Social Media Queen is dit jaar ook niet mis. Dit jaar wist Marijn Kuipers er namelijk met de kroon vandoor te gaan. Ze nam de troon over van Nina Warink. In 2020 won Yasmin Karssing hem. Yasmin kan je kennen van de idioot foute film Renesse. Heb je deze nog niet gezien check hem dan zeker, want het is lachen gegarandeerd.
fhm marijn 5m1a4584 scaled

Bestel de FHM500 nu

Als je nou nog niet overtuigd bent om het FHM500 magazine te bestellen weten wij het ook niet meer. BESTEL DE FHM500 HIER . We weten zeker dat je pa hier dolgelukkig mee zal zijn, je moeder misschien wat minder.
Delen met
Ook interessant