Het moet niet gekker worden: Fransen komen met postzegel met stokbroodgeur

mei 21 , 12:28 Entertainment
depositphotos 403388420 s
We doen het steeds minder vaak, brieven versturen. Wij snappen dat wel, want dan heb je weer geen enveloppen of postzegels in huis. Allemaal lastig. Het Franse postbedrijf La Poste speelt hier geniaal op in, want ze komen met een postzegel met geur. Niet zomaar een geur, maar een typische Franse geur. Waar denk je dan aan? Precies, een heerlijk vers stokbrood.
De geur van een vers stokbroodje, dat is wat er door de brievenbus wordt geschoven, wanneer je zo'n postzegel hebt gebruikt. Dit doet het bedrijf natuurlijk niet zomaar. Het is namelijk een ode aan het bestaan van stokbrood. Of zoals La Poste het zelf noemt: het kroonjuweel van de Franse cultuur.

Postzegel met stokbroodgeur

Hoe kan dat dan precies, zo'n postzegel met stokbroodgeur? Nou, het is dus voorzien van speciale inkt. Dit bevat volgens de producent dan weer de echte geur van een overheerlijk stokbroodje. Wanneer je wrijft over de inkt, komt de geur vrij. Dan vragen jullie je natuurlijk af hoe duur zo'n zegeltje is. Vanaf 1,96 euro kun je d'r al een op je liefdesbrief plakken en er zijn er zéker genoeg, want de fabrikant heeft er 594.000 laten maken.

Chopped sandwich

We weten niet hoe het met jullie zit, maar wij zitten alweer te watertanden hier op de redactie. Dus ja, als we het dan nu toch over stokbroden hebben, dan kunnen we het natuurlijk niet laten om een nieuwe trend met jullie te delen. Als je helemaal into TikTok bent, heb je vast wel eens gehoord van de 'chopped sandwich'. Heel makkelijk gezegd leg je al je ingrediënten op een snijplank en ga je choppen tot het een soort salade is. Vervolgens snij je een heerlijk stokbrood open en verdeel je het beleg erover. Het blijkt lekker te zijn als we TikTok moeten geloven. Maar goed, een vers stokbrood maakt alles lekker toch?
Delen met
Ook interessant