John Travolta speelt extravagante speedbotenmiljonair in Speed Kills

aug 13 2020, 17:00 Entertainment
speedkills johntravolta trophies
Hij is een van de grootste sterren die Hollywood heeft voortgebracht. Van charmante schoolboy in Grease tot huurmoordenaar in Pulp Fiction. Op 66-jarige leeftijd is John Travolta nog altijd up and running. Vanaf vandaag is hij via Video On Demand te zien als vermogende speedbotenbouwer in Speed Kills. Based on a true story.
Don Aronow (Sjon) is een selfmade miljonair. Hij heeft z’n vermogen verdient als bouwmagnaat in New Jersey. Maar op gegeven moment ben je dan wel toe aan het blitse leven in het zonovergoten Miami, dus vertrekt hij met vrouw Shirley en de kinderen naar Miami Beach. Zijn winstgevende bedrijf, een sicke verzameling antieke auto’s en zijn dikke mansion laat hij achter.

Speedbotenbaas

Don is klaar om een baron te worden in een nieuwe stad. Hij moet alleen nog even uitvogelen wat ‘ie precies gaat doen. Een beetje lui achterover leunend sigaren roken en naar de skyline van de tropische stad in Florida loeren, dat is niks voor de flamboyante ondernemer. Zijn interesse wordt gewekt door een paar speedbotenraces. Al snel stopt hij zijn ziel en zaligheid in zijn nieuwe passie en komt hij op het plan om de perfecte speedboot te bouwen waarmee hij kampioen wil worden. Don is nou eenmaal een geboren winnaar.
Dus regent het prijzen in huize Aronow. Het eerste bedrijf wordt direct een knallend succes, waardoor hij meer flappen verdient dan hij in z’n pakhuis kan opslaan. Zijn praktijken maken hem al snel beroemd. Met z’n horloges, auto’s, vrouwen on the side en sterke verhalen is het ook wel een mannetje die goed gedijt in het licht van de schijnwerpers. Het zorgt er mede voor dat beroemdheden als George H.W. Bush en leden van The Beatles een boot bij hem komen kopen.
Miljonair lifestyle je weet zelf, dus alles gaat ‘m voor de wind. Totdat een paar agenten hem in het vizier krijgen als speerpunt in een onderzoek naar witwasprakijken. Dat niet alleen. Zijn boten varen door heel Miami, maar vaak ook met kilo’s cocaïne als lading.

Trailer Speed Kills

Porsches, modellen, snelle boten en John Travolta in de hoofdrol als excentrieke playboy. Wat wil je nog meer? Lekkere actiethriller voor op je lijstje. Speed Kills is vanaf vandaag (13 augustus) te checken via Video On Demand.
Delen met
Ook interessant