Janice Blok lanceert haar splinternieuwe podcast Fucked up Social Life

dec 16 2021, 16:00 Entertainment
janice blok
Janice Blok, die je wellicht wel kent als influencer en vlogger, bewandelt nu een nieuw pad met haar splinternieuwe podcast genaamd Fucked up Social Life . In haar podcast nodigt ze iedere week iemand anders uit en gaat ze op zoek naar de persoon die achter zijn of haar social media account schuilt.
Janice is op dit idee gekomen doordat ze was uitgenodigd voor een podcast aflevering van seksuoloog en relatietherapeut Nynke Nijman . Al snel kwam Janice erachter dat een podcast wel wat voor haar was, maar dan wel op haar manier. Niet te zwaar, maar met een beetje humor. “We gaan er een Janice show van maken.” Het onderwerp was voor Janice ook al gauw duidelijk: social media. Hetgeen waar de knappe dame zoveel mee te maken heeft.

Te gast bij Janice Blok

Iedere podcast gaat over een nieuwe gast. Elke week wordt dus een totaal andere aflevering en een totaal ander verhaal. “Ik wil erachter komen wie iemand is in zijn of haar echte leven. Wat gebeurt er achter de schermen?” Maar daarnaast wil ze mensen ook het besef geven dat social media niet altijd even leuk is. “Social media kan een hele mooie plek zijn. Ik haal er heel veel plezier, inspiratie en motivatie uit. Maar het heeft ook zeker een keerzijde.” Zelf laat Janice het achterste van haar tong zien op Instagram, maar niet iedereen durft of doet dat. “Ik probeer echt te laten zien wie ik ben online, ik neem mijn volgers iedere dag mee. Ik laat ze de positieve dingen zien, maar ook de negatieve.”
Janice haar eerste gast wordt Nynke Nijman, de relatietherapeut die haar en Donny ook heeft geholpen in hun moeilijke tijden. Daarnaast hebben we ook al heel veel andere leuke namen voorbij horen komen. Fucked Up Social Life is te horen op Spotify en Apple Podcasts en wordt geproduceerd door Ilvy.
Delen met
Ook interessant