Het nieuwe bier van Lowlander heeft de unieke smaak van tompouce

mei 22 , 15:58 Entertainment
groen liggend
Een heerlijk biertje op z’n tijd is misschien wel een van de lekkerste dingen dat er is. In dat rijtje past bij ons ook wel zo’n lekkere tompouce. Nu heeft het milkshake-style biermerk Lowlander deze twee werelden gecombineerd tot één product: de Tompouce Blonde.
Het is niet de eerste keer dat er een biertje op de markt is met een tompouce-smaak. In 2021 was er met de komst van Tompouce Ale ook al een succes geboekt. Een biertje met de smaak van de HEMA-tompouce. Nu heeft het friszoete biertje een verbeterde receptuur.

Tompouce Blonde

Het klinkt in het begin best gek, maar er is niet voor niks al een succes geweest met deze smaak. Een verbeterde receptuur met als basis het populaire blond bier is een gouden formule als je het ons vraagt. Die zomerdagen kom je toch een stuk gemakkelijker door met zo’n biertje in je hand. Een extra voordeel hierbij is dat deze editie ook een non-alcoholisch zusje heeft. Dus als je geen alcohol wilt drinken, maar toch zin hebt in iets lekkers verfrissends, dan heb je aan dit drankje ook voldoende.

Combineren

Je vraagt je waarschijnlijk af; hoe combineer je in hemelsnaam nou blond bier met tompouce tot een heerlijk drankje? Nou tijdens het brouwproces van het bier worden kruiden, specerijen en fruit toegevoegd. De framboos is het voornaamste product dat dit bier een subtiele zoete smaak geeft een frisse hint van rood fruit. Daarnaast wordt er ook nog vanille toegevoegd voor de zachte, romige afdronk.
Krijg je gelijk dorst als je dit artikel leest en wil je er zelf ook wel eentje proeven? De Tompouce Blond, met of zonder alcohol, is vanaf nu verkrijgbaar in bijna alle HEMA-filialen in Nederland en België, in Lowlander Botanical Bar & Restaurant in Amsterdam en in de webshop van Lowlander.
Delen met
Ook interessant